Elégedettségi felmérés – Országos Könyvtári Napok 2021.

Kedves Olvasónk! A Justh Zsigmond Városi Könyvtár munkatársai nevében ezúton szeretnénk megköszönni Önnek, hogy részt vett az Országos Könyvtári Napok egy vagy több orosházi programján. Ahhoz, hogy a jövőben is hasonló rendezvényeket tudjunk szervezni, nagyon fontos a használói visszajelzés. Szeretnénk megismerni az Ön véleményét!

Elolvasom az egész cikket! Elégedettségi felmérés – Országos Könyvtári Napok 2021.

“Bursa Hungarica 2022.” Ösztöndíjpályázat

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár (5900 Orosháza, Kossuth u. 3.) internetes részlegének munkatársai szakmai segítséget a nyújtanak a pályázati űrlap és a kötelező mellékletek kitöltéséhez, a pályázat zárásához és nyomtatásához. A pályázat elkészítéséhez és beadásához szükséges feltételeket (internethasználat, nyomtatás) térítésmentesen vehetik igénybe a pályázók.

Elolvasom az egész cikket! “Bursa Hungarica 2022.” Ösztöndíjpályázat

Heti- és havilapok – digitálisan is

Közel 100 folyóirat, magazin legfrissebb és korábbi számai váltak elérhetővé digitális formában a mai naptól a könyvtárunkban. A laptapir.hu oldalról letölthető lapszámokat nem csak a könyvtár számítógépein olvashatják beiratkozott olvasóink, hanem – egy gyors regisztrációt követően – saját tabletjükön, okostelefonjukon is. A részletekről érdeklődjenek a könyvtárban! A beiratkozás ingyenes.

Elolvasom az egész cikket! Heti- és havilapok – digitálisan is

Olvasókör: Fekete István élete és munkássága

A Nyugdíjas pedagógusok Justh Zsigmond olvasóköre 2021. október 13-án, szerdán 16 órakor tartja következő összejövetelét a könyvtárban. Témája: Fekete István élete és munkássága

Elolvasom az egész cikket! Olvasókör: Fekete István élete és munkássága