Irodalmi, zenei és sporttörténeti percek – JZsVK Podcast 2022. 12. 02.

Kedves Olvasóink, kedves Hallgatóink! A 2022-es esztendő harmadik, egyben utolsó podcastjával jelentkezünk. Adásunkban ezúttal is ajánlunk néhányat a közeljövő programjaiból, továbbá bejátszunk pár részletet az elmúlt időszakban könyvtárunk által rendezett események felvételeiből. Így belehallgatunk Haász János, Mihály Zoltán és Szűcs Ferenc könyvbemutatóiba, illetve a helybéli fiatal gimnazista Ulrich Noel triójának koncertjéből is hallhatunk néhány taktust.

Elolvasom az egész cikket! Irodalmi, zenei és sporttörténeti percek – JZsVK Podcast 2022. 12. 02.

Autóstoppos feelingről, irodalomról, művészetről 40 percben – JZsVK Podcast 2022.06.29.

Kedves Olvasóink, kedves Hallgatóink! Idei második podcastunkkal jelentkezünk. Az adás tartalma igen változatos képet mutat. Legalábbis, ami az elmúlt hetek programjait illeti, hiszen költészet napi rendezvényünkön és a 93. Ünnepi Könyvhéthez kapcsolódó eseményeinken is az irodalomé illetve a művészeté volt a főszerep.

Elolvasom az egész cikket! Autóstoppos feelingről, irodalomról, művészetről 40 percben – JZsVK Podcast 2022.06.29.

Ádám, Marci és a szavalóverseny – JZsVK Podcast 2022.03.31.

Kedves Olvasók, kedves Hallgatók! Könyvtárunk idén még nem jelentkezett podcasttal, így éppen itt volt az ideje egy új műsor összeállításának, annál is inkább, hiszen van néhány felvételünk az elmúlt időszakban szervezett eseményeinkről. Többek között Rényi Ádám könyvbemutatójáról, a 21. Justh Zsigmond szavalóversenyről, illetve Törköly Márton februári önálló estjéről is bejátszunk egy-egy részletet. Emellett most is […]

Elolvasom az egész cikket! Ádám, Marci és a szavalóverseny – JZsVK Podcast 2022.03.31.