Elindult a Mesekosár!

A mai napon átadtuk az első kosarakat, ezzel kezdetét vette új, a legkisebbeket megcélzó olvasásnépszerűsítő programunk, a Mesekosár. A projekt célja, hogy koronavírus-járvány ide vagy oda, a mesekosarakkal újra jelen legyen a legkisebbek életében is a könyv és a könyvtár.

Elolvasom az egész cikket! Elindult a Mesekosár!

Mától újra KönyvtárPont, mától újra Könyvet házhoz!

Kedves Olvasóink! Megjelent a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról szóló jogszabály a Magyar Közlönyben. Ennek értelmében újra kinyithat a KönyvtárPont, és újra tudunk vállalni házhozszállítást is! Az átmeneti időszakban az alábbi szolgáltatásainkkal várjuk Önöket: Könyvet házhoz! KönyvtárPont Fénymásolás, nyomtatás Házi audio- és videofelvételek digitalizálása Segítség az oltás regisztrációban

Elolvasom az egész cikket! Mától újra KönyvtárPont, mától újra Könyvet házhoz!

Szolgáltatásaink szünetelnek

Kedves Olvasók!  A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021 (III.5.) Korm rendelet értelmében 2021. március 8-tól KönyvtárPont és Könyvet házhoz szolgáltatásaink szünetelnek. Interneten, telefonon továbbra is elérhetőek vagyunk, de ebben az időszakban kizárólag online szolgáltatásaink működnek.  Köszönjük megértésüket! 

Elolvasom az egész cikket! Szolgáltatásaink szünetelnek

Rendkívüli ügyelet a Könyvtár Ponton

Kedves Olvasók! A héten bejelentett szigorítások várhatóan érinteni fogják szolgáltatásainkat is, de biztosat még nem tudunk! Viszont annak érdekében, hogy legyen lehetőség felkészülni a lezárásra, a mai és a holnapi napon rendkívüli “nyitvatartással” várunk mindenkit a KönyvtárPonton: péntek: 10-16 szombat: 9-13 Éljenek a lehetőséggel, szeretettel várunk mindenkit!

Elolvasom az egész cikket! Rendkívüli ügyelet a Könyvtár Ponton