Live Coals koncert a költészet napján

Muzsika és költészet a helyi formáció nagyszerű előadásában.

Ha április 11-én szombaton Önnek van egy szabad órácskája estefelé, mondjuk fél hat körül, nos, akkor szívesen látjuk a könyvtárban, ahol a költészet napja alkalmából rendezünk koncertet.
Az est főszereplője a Live Coals együttes lesz. Az a Live Coals, mely helybéli, illetve közel helybéli muzsikusokból áll: Jóbi Annamária, ének; Jóbi Gergő, gitár; Bagaméri András, gitár, így áll fel tehát a zenekar.

Róluk annyit mindenképp érdemes elmondani, hogy több éve léteznek és sok-sok verses-zenés programban színpadra léptek, több seregszemlén hallhatta őket a közönség (pl. InternetVers Fesztivál, Énekelt Versek Fesztiválja). A 2014-es Énekelt Versek XIX. Zentai Fesztiválján (ez egy nemzetközi verseny is volt egyúttal) a formáció harmadik helyezést ért el, Magyarországra csak ők hoztak díjat.

Repertoárjuk fontos jellemzője, hogy nem csupán klasszikus költők verseit dolgozzák fel, hanem kortárs művészekét is, így például Nagy Bandó András, Szebeni Sándor, Kiss Anna, Gergely Ágnes, Baranyi Ferenc versei is ott találhatók a megzenésített alkotások között.

A zenei alkotó munkából mindhárman kiveszik a részüket, Annamari, Andris és Gergő is hozzáteszi a dalokhoz a saját ötleteit és dallamait.

2014 tavaszán demó CD-jük is megjelent, ezen hat felvétel hallható.

Szeretettel várunk tehát mindenkit április 11-én szombaton 17:30-kor a könyvtárban a Live Coals együttes költészet napi koncertjére!

(Facebook-event)

plakat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük