Karácsonyi podcast, 2019.

Kedves Olvasók, kedves Hallgatók!

A karácsonyhoz közeledve (már csak hat nap!!!), hagyományainknak megfelelően idén is elkészítettük ünnepi podcastunkat (letölthető hanganyag, az összes eddigi podcastunkat amúgy itt találjátok). Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is egy-egy téli-ünnepi-karácsonyi témájú verset, novellát olvastunk fel, hallgassátok szeretettel!

Ezzel a válogatással szeretnénk mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánni!

A podcast elkészítésében közreműködött:

  • Bogdánné Kiss Tünde – Móra László: Karácsonyi csengő
  • Buzai Csaba – Buzai Csaba: A télapó zsákja
  • Csányiné Kádár Tünde – Károlyi Fülöp Béla: Orosházi karácsony
  • Hagymásiné Lazanyecz Anikó – Kányádi Sándor: Képeslap
  • Tengerics Éva – Mentovics Éva: Mióta van csillag a karácsonyfák csúcsán?
  • Törköly József – Szilágyi Domokos: Karácsony
  • Vidáné Fazekas Ágnes – Egyszerű varázslat az “Egy csésze vigasz karácsonyra” c. kötetből

A podcastot az alábbi linkről tudjátok letölteni (jobb klikk, majd mentés másként), vagy a lejátszás gombra kattintva meghallgatni:

“Podcastot hallgatni nagyon jó. Hosszú utazásokon, amikor már az összes zenénket rongyosra hallgattuk, és kiolvastuk a könyvet, és egyébként is ráz a busz/vonat, és összefolynak a betűk. És míg olvasni csak nehézkesen, podcastot hallgatni vezetés közben is lehet, sokkal jobb élmény mint bármelyik kereskedelmi rádió reklámszüneteit nyomogatni. Podcastot hallgatni futás és edzés közben is nagyon hasznos, mert így szellemileg nem vész kárba az az idő sem, amit a testedzésre fordítunk. Podcastot hallgatni takarítás és mosogatás közben is nagyon élvezetes, úgy elszáll az idő, mintha sosem lett volna. Sőt, ha nem olyan a munkája, mint nekünk, hogy szavakat kell egymás mögé rakni, hanem mondjuk pixeleket vagy dobozokat, akkor még munka közben is csak úgy szalad vele az idő.” (Index.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük