Szóbeszéd

Köszönöm Marcsinak a bejegyzést, és mindenkinek a kedves szavakat. Ugyanakkor a hírt egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Mert nem szokás, mint megtudtam. ;)
Az biztos, hogy pályáztam, és igen, a post jól látja, már majdnem kiöregedtem ebből a címből (32). De az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy ez már a harmadik próbálkozásom volt. Most új írással jelentkeztem, a dolgozat címe: Blog és könyvtár. Naná. :) A saját blogunkra épül, és arról szól, miért jó a könyvtárnak, hogy van ilyenünk.

Ha igaz ez a tudodmi, nagyon fogok örülni az elismerésnek, ami azt hiszem nem csak nekem, de az itt folyó szakmai munkának is szól. Így elsősorban az orosházi könyvtárosoknak, illetve a bloggereknek, kloggereknek, blogolvasóknak és kommentelőknek kellene odaadni a díjat. Nem véletlen, hogy a most gratulálók nagy százalékától idéztem is valamilyen formában a dolgozatban (a forrást természetesen szigorúan feltüntetve :)) Meg ha már itt tartunk, köszönöm a három ajánlást írónak is, hogy segítettek.

Amint megtudom, hogy szabad-e, publikussá teszem, bár bevallom, elsősorban olyan könyvtárosoknak írtam, akik még nem élnek ezzel a lehetőséggel. Bloggerek sok újra ne számítsanak, vitriolra meg még kevésbé. Ja, és a jövő csütörtöki díjátadást még megvárom, nehogy kiderüljön, hogy félreértés, netán gaz átverés az egész. ;)

Köszi.

július 4, 2007

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük