Sorsoltunk (4.)

nap_kepe20100322A könyves bloggerek szeretik a drámát, legalábbis erre következtethetünk, hogy megint nem volt valami komikus a válasz a Jane Eyre-hoz kapcsolódóan feltett kérdésre. Andrea azt kérdezte: Mi lesz a sorsa Bertha Masonnek?

A válasz, amivel megnyerhettétek a könyv első elolvasásának és elvesztésének jogát: felgyújtja a kastélyt és benn ég a tűzben. Ezt sokan, sokféleképp megfogalmaztátok, de minden megfejtés helyes volt. Csak épp elég durva…

Na de ne rágódjunk tovább ezen, lássuk inkább mi lett a mai sorsolás végeredménye! Nos, mai nyertesünk:

Donka Noémi

Természetesen gratulálunk, küldjük a mail-t, aztán pedig majd magát a könyvet (Ulpius-ház kiadás, nagyon szép). Noémitől sem kérünk mást, mint a többi nyertestől: elolvasás után veszítse el a könyvet, és írjon minderről a játék honlapján.

A könyves blogger akció folytatódik (most épp jokaimor.freeblog.hu és Bridge kérdései az aktuálisak, de holnap már olvashatod Cottáét is) és a végén az összes, legalább egyszer helyesen válaszoló megfejtő között kisorsoljuk a Gondolat Kiadó közel harmincezer forint értékű könyvcsomagját.

Köszönjük Andreának a bejegyzést, a megfejtőknek a leveleket, a sorsolásban közreműködő Katinak pedig a segítséget ! Folyt. köv.

  • Én nyertem a könyvet, és nagyon örülök neki, nagy örömet és meglepetést okoztatok vele! Amint elolvastam a könyvet, el is hagyom majd valahol Budapesten:)

    Üdv: Noémi

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük