Sorsoltunk (11.)

and the winner is... Tegnap ismét sorsoltunk, mégpedig egy olyan könyvet, amit nem is akárki ajánlott. Zakantanett ugyanis azon kevés könyves blogger közé tartozik (véleményem szerint ő az egyetlen, de ez azért nem biztos), aki már talált könyvet a Veszíts el egy könyvet! keretein belül.

Szóval tegnap sorsoltunk – immár tizenegyedik alkalommal, persze rendkívül rutinosan – és a szerencsés nyertes, aki elsőként olvashatja és veszítheti majd el Lisa Jewell: Vince és Joy című kötetét, nem más, mint

Fekete Rita.

Rita, mázlista vagy, a könyvet hamarosan postázzuk. Kérésünk: elolvasás után veszítsd is el valahol, hogy Anett ajánlója másnak is örömet okozzon majd.

Ha pedig te, kedves olvasó, nem nyertél, még egy esélyed van, hogy egy könyvet megnyerj magadnak (átmenetileg). A Lobo által ajánlott Meztelenül a Halálba című regényért hétfő éjfélig pályázhatsz, hajrá! Már csak azért is, mert ugye tudod, az összes, legalább egyszer helyesen válaszoló megfejtő között kisorsoljuk a Gondolat Kiadó közel harmincezer forint értékű könyvcsomagját.

Köszönjük Anettnek a bejegyzést, a pályázóknak a leveleket, a sorsolásban közreműködő srácoknak pedig a segítséget!

  • Gratulálok!
    De légyszi, áruljátok el, milyen színű volt az a macska, mert kb. 1 órás neten való keresgélés után is csak tippjeim voltak… majd lemerült a számítógépem aksija és feladtam.
    Tehát kérném a megfejtést!
    Köszi

  • Ja persze, bocs, idézem Anettet: „vörös a válasz, és aki esetleg nem olvasta a regényt az a borítóból is rájöhet”. Ennélfogva a hasonló árnyalatokat (narancs, barack) is elfogadtuk. :)

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük