Projektzáró új könyvekkel

Tegnap hivatalosan is lezártuk a könyvtár olvasótermében a Comenius Régió Együttműködések projektet, melyben a könyvtárunk a Táncsics Mihály Gimnázium és a Vörösmarty Mihály Tagintézmény (az aktuálisan érvényes hivatalos nevekért inkább guglizzatok) partnerintézményeként volt érintett. Ezúton is nagyon köszönjük a projektmenedzsmentnek, hogy ránk gondoltak a pályázat írásakor, aminek több okból is nagyon örültünk: egyrészt azért, mert a könyvtáraknak és a közoktatási intézményeknek mindenkor együtt kell működniük a kulturális értékek mind szélesebb körű terjesztésének érdekében, másrészt pedig a pályázatban sok olyan gondolat van, amivel könnyen tudunk azonosulni: gondolok itt például az elektronikus dokumentumok hozzáférhetőségének biztosítására, az új információhordozók hasznosítására könyvtári környezetben, az élethosszig tartó tanulás elvéről már nem is beszélve.

A pályázatnak köszönhetően lehettünk ismét előfizetői a Newsweek-nek, készíthettünk angol nyelvű podcastot, és utazhattunk ki az orosházi delegáció tagjaiként Cavan-be (két alkalommal is).

Ez a felsorolás tegnap egy örömteli hírrel zárult: közel 300.000 forint értékű pedagógiai és informatikai témájú könyvvel gazdagodik napokon belül a könyvtárunk! Amint a könyveket állományba vesszük, már kölcsönözhetik is azokat az érdeklődők. Addig is, a képre kattintva nézegessetek fotókat a tegnapi projektzáró rendezvényről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük