V. Rockvetélkedő

Ha tágabb dimenziókban szeretnénk körvonalazni, azt mondhatnánk immár fél évtizede. Ha egyszerűbben szólunk, úgy is fogalmazhatunk, immár ötödik éve. Akár így, akár úgy, a Justh Zsigmond Városi Könyvtár és a Petőfi Művelődési Központ idén is megrendezi az ősszel szokásos rockvetélkedőt, mely valóban most már az ötödik a sorban.

A szándék, mely a játék elindításakor vezérelt bennünket, nem változott: a játékos vetélkedő műfaját ötvözni a könnyűzenével, randevúzni korszakalkotó muzsikusokkal, albumokkal, dalszövegekkel, stílusokkal. Tettük ezt a 60-as évektől egészen napjainkig húzódó hazai és külföldi rockrepertoár segítségével. Terveink nem vallottak kudarcot, az elmúlt négy esztendőben nagy sikert arattak ezek a zenés esték. Kiemelkedőnek, látványosnak és roppant élvezetesnek bizonyult minden alkalommal a karaoke, amely mellett persze sok-sok más jellegű, érdekesen összeállított feladat is szerepelt. A csapatok remek produkcióit háromfős zsűri értékelte, idén ez terveink szerint négy főre bővül.

Támogatóinknak köszönhetően az első három csapat már évek óta különböző díjakkal, nyereményekkel térhet haza, de a vetélkedő legalább ennyire fontos összetevője magának a játéknak, a bulinak az élménye. Az V. Rockvetélkedő ennyiben hozza a régit, ám tartogat meglepetéseket is, hogy senki meg ne unja a rockzenei tudáspróbát.

A téma továbbra is hazai és külföldi rock a 60-as évektől napjainkig.

A játékra háromfős csapatok nevezését várjuk, jelentkezési határidő: november 4.

Időpont: 2013. november 7. 18 óra

Helyszín: Petőfi Művelődési Központ, koncertterem

Jelentkezni lehet Törköly Józsefnél, a Justh Zsigmond Városi Könyvtár munkatársánál:

e-mail: joco@justhvk.hu, tel.: (68) 413-696.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük