Karácsonyi adománygyűjtés

Adománygyűjtő akció vette kezdetét múlt héten, melyet könyvtárunk a Viharsarki Hírek hírportállal együttműködve szervezett. 

Bizonyára mindannyiunk polcán van olyan gyermekkönyv, amelyet már rég nem vettünk a kezünkbe, valahol lapul egy kifestő, amit a gyermekünk már nem fog kiszínezni, vagy akad egy képregény kupac, amit megőriztünk emlékként, de igazából már nem tartunk rá igényt. Akadnak olyan gyermekek, akik biztos örülnének ezeknek a dolgoknak. Főleg akkor, ha az ünnepeket esetleg a kórházban kell tölteniük.
Ezúton szeretnénk az Önök segítségét és jóindulatát kérni, hogy jó állapotben lévő könyveiket, kifestőiket, képregényeiket hozzák el nekünk. December 18-áig tart a gyűjtés, majd az összegyűlt ajándékokat december 20-án a Mikulás segítségével átadjuk az Orosházi Kórház Gyermekosztályának.

A könyvgyűjtésen kívül indult egy másik akció is. Már nem használt, de jó állapotban lévő ruhákat is gyűjtünk. Kérjük Önöket, hogy nézzenek a gardrób mélyére, és ha találnak olyan nadrágot, pulcsit, pólót, amelyekre már nincs szükségük, ne a szemetesbe dobják, hanem inkább hozzánk el nekünk, hogy később az Orosházi Családok Átmeneti Otthonának tudjuk ajándékozni.
A gyűjtés kicsivel rövidebb ideig, december 4-ig tart, majd december 6-án újfent a Mikulás segítségével átszállításra kerül.

Amennyiben szeretnének az akcióban részt venni, és egy nagy mosolyt csalni mások arcára, kérjük, hogy a könyveket és/vagy ruhákat a Justh Zsigmond Gyermekkönyvtárába hozzák be. Szeretettel várjuk őket!

Segítségüket pedig előre is köszönjük!

november 25, 2013

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük