Könyvtári karnevál

Kedves Olvasók, újra itt a Kultúrházak éjjel-nappal, újra itt a Könyvtári karnevál is! Február 28-án, pénteken este az alábbi remek programokkal várunk benneteket:

15:00-17:30 Álarckészítés

A gyermekkönyvtárba várunk mindenkit a már közkedvelt játszóházi kézműves foglalkozásaink farsangi változatára. Készítsünk együtt álarcot!

17:30 LélekVitamin: 55+ Klub

Tudtátok, hogy idén 65 éves a könyvtárunk? Az évforduló arra inspirált minket, hogy idén kicsit az idősebb korosztály felé forduljunk. 2014-ben minden 65 éves, vagy annál idősebb olvasónak felajánlunk egy év ingyenes könyvtári tagságot. Sőt, az ingyenes beiratkozás lehetőségét kiterjesztjük minden LélekVitamin Klub tagra is. Szeretnénk megmutatni, hogyan tudunk segíteni a hétköznapokban, akár a mindennapi ügyek intézésében, akár a szabadidő hasznos eltöltésében, akár új barátságok, ismeretségek megkötésében. Olyan programokat és találkozásokat kínálunk, ahol rég nem látott, és új ismerősökre bukkanhatnak az érdeklődők, ahol tartalmasan tölthetnek el egy-két órácskát, kikapcsolódva a mindennapok zajából, vagy éppen az egyhangúságból. LélekVitamin! Az első találkozó az ismerkedésé lesz.

 18:00 Jelmezes játék kicsiknek-nagyoknak. Öltözz be kedvenc íródnak, regényhősödnek!

Tavaly már jártak nálunk irodalmi hősök szép számmal, reméljük, idén is számíthatunk a megjelenésükre. Akárcsak tavaly, idén is egyszerű lesz a feladat: a közönségnek kell kitalálnia, kinek öltöztek be vállalkozó kedvű olvasóink. Gyertek, öltsetek jelmezt, és nyerjétek meg az Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő által felajánlott élményfürdő jegyet!

19:00 A Kon-Tiki együttes koncertje – az instrumentális gitármuzsika kedvelőinek, felidézve a 60-as évek zenei világát

Az örökifjú bandáról mi is írtunk már a blogunkon. A könyvtárban még nem léptek fel korábban, bár miként a fenti képen is látszik, félig már itt vannak… (a fotót a Facebookról csentük)

A programok ingyenesek, szeretettel várunk mindenkit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük