Sorsoltunk (1.)

and the winner is...Ahogy azt ígértük is, ma délelőtt a gyermekkönyvtárban megtörtént az első forduló sorsolása. A könyves bloggerek első ajánlójában Natasha írt Natsuo Kirino: A kín című regényéről, és a kérdése is ehhez a kötethez kapcsolódott: mi Natsuo Kirino eredeti neve?

Hát persze, hogy Mariko Hashioka volt a helyes válasz, tudta ezt minden megfejtőnk. A sorsolás közjegyző jelenléte nélkül, de nagyon becsületes gyerekek közreműködésével zajlott. És hogy ne húzzuk tovább, a nyertes, aki megnyerte Natsuo Kirino: A kín című regényét (pontosabban az első olvasás és elvesztés jogát) nem más, mint

Porcellán-Molnár Julianna

Gratulálunk, rögtön írunk is egy email-t, és hamarosan postázzuk a könyvet. Amit Juliannától kérünk: a könyv elolvasása után veszítse el a könyvet egy forgalmas helyen, regisztrálja az elvesztést a játék weboldalán, és írja meg véleményét Natasha egyik kedvencéről.

Persze, aki nem nyert, az se keseredjen el: kilenc forduló, kilenc nagyon izgalmas könyvvel még hátravan (most éppen Heloise és Amadea kérdéseire válaszolhattok) és ugye a végén az összes helyes megfejtő között kisorsoljuk a Gondolat Kiadó közel harmincezer forint értékű könyvcsomagját.

Köszönjük Natashának, a megfejtőknek, és a sorsolásban segítséget nyújtó gyerekeknek a közreműködést!

  • De aranyosan sorsoltátok ki! :) Gratulálok a nyertesnek és köszönöm a megkeresést. A továbbiakban mindent jót kívánok Nektek!

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.