Jó kis zenék érkeztek

Hát(tal nem kezdünk mondatot, tudom), bajban lennék, ha be kéne sorolnom, valahová a Colorstar új albumát, ami persze legyen az én gondom, egyébként sem biztos, hogy mindig mindent sorolni kell akárhová is. Ez az igényes hangzású zenét produkáló csapat még 1996-ban megalakult, a frissen megjelent album (Colorstar) pedig a negyedik lemezük a sorban. Méltatták már őket elég rendesen a sajtóban, a cikkekből rövid összeállítás a zenekar honlapján is található. Ütős, lendületes és nagyon tiszta hangzást ad ez a lemez, rengeteg elektronikával, világzenei és itt-ott rockos hangzásokkal, akár alternatívnak is titulálható, de semmi esetre sem vad zene, mint némely korunkbéli. Erős a ritmusszekció ez az egyik legnagyobb ereje a lemeznek, ugyanakkor nagyon tiszta az ének és egyáltalán remekül kevert az egész album. Hozzám nem áll oly közel ez a fajta zene, de szívesen hallgattam a Colorstar lemezét és nagyon kellemes benyomást tett rám. Mindenképpen ajánlom az igényes zene kedvelőinek.

A helyzet az, hogy ezen az albumon kívül megvásároltuk még a következőket is, azokról is írhattam volna, de most a fentire voltam leginkább kíváncsi:

  1. Kerekes Band: Fel a kalappal
  2. Kiscsillag: Örökre szívembe zártalak
  3. Lovegun: Halleluja!
  4. Deák Bill: Hatvan csapás
február 26, 2009

  • Jocókám! Igen gyorsan haladsz a tisztelet irányába! Minden elismerésem a zenei kiterjedésed felé! Tudod ,hogy nem a nyál szól belőlem! Üdv! Léna

  • Szia! Most találtam rá a blogodra, azt hittem a Lovegun lemezről is írsz!:) Nagyon tetszett a Colorstar kritikád, remélem nem hanyagolod el a többi lemezt sem! A Lovegun az egyik legjobb koncertbanda ma Magyarországon, ha teheted nézd meg őket valahol!
    Üdv!
    Kéri Roland

  • Hát, ha Orosházáról a sültkolbász, akkor a Colorstar-ról a robbanós-kigyulladós tévé jut az ember eszébe!:)))))))))))

  • A Lovegunról csak annyit: nemrég találtam rá a „Ha valami fáj” c. dalukra és klipjükre és egyszerűen a hideg rázott amikor hallgattam és néztem, hónapok óta nem tetszett nekem így dal mint ez. Egyszerűen nem találok rá szavakat, mélyen az ember húsába vág. Félelmetes.
    A lemezt még nem hallgattam végig, de ami késik…
    Remélem jönnek Orosházára vagy környékére valamikor, mindenképpen megnézem őket.
    Üdv. Törköly József

  • A számból vetted ki a szavakat! A Lovegun új lemezén csak egy ballada van, a Mama című, én attól is hanyatt vágtam magam, erő van benne és olyan érzelmek, amiket csak ez a nő tud prezentálni. Ugyanúgy, mint az előző lemezükön vannak rajta olyan dalok amik inkább a tini korosztálynak szólnak, de olyan is ami, nekünk érettebb zenehallgatóknak. És persze a bulizós szám a Holnaptól, nagyon jó a szövege!:) De várom inkább a te értékelésed, én nem vagyok kritikus, csak egy zenekedvelő:)
    Üdv!

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük