Erzsébet-program nyugdíjasok számára

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány ismét pályázatot hirdetett nyugdíjasoknak az Erzsébet-program keretében 2018-ban felhasználható üdülésre. A pályázatot 2018. január 19-ig lehet beadni, kizárólag elektronikusan, a www.erzsebetprogram.hu oldalon, a regisztrációt követően.

A pályázat benyújtására a könyvtárunkban is lehetőség van, ahol minden érdeklődőnek segítséget nyújtunk a regisztrációtól kezdve a szállásfoglalásig. Segítünk a dokumentumok szkennelésében, nyomtatásában és azok feltöltésében egyaránt.

A kedvezményezettek köre: azon belföldi illetőségű, öregségi nyugellátásban részesülő, 60. életévét betöltött személy, akinek rendszeres, a 2017. évre megállapított havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147.000 forintot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkezik.

Elnyert támogatás esetén a támogatott 5.000 forint pályázati hozzájárulás befizetésével veheti igénybe az elnyert üdülési támogatást elő-, valamint utószezonban. Szállásfoglalásra majd a későbbiekben, a pályázati időszakot követően lesz lehetőség, országosan több mint 30, többségében gyógy- és termálvizes fürdőzési lehetőséggel is rendelkező szálláshelyre.

További információk: http://www.erzsebetprogram.hu/nyugdijas-palyazok-szamara-2018-ban-felhasznalhato-udulesre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük