Felfedezés. Kapcsolódás. Inspiráció. – születésnapi fotópályázat

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár fotópályázatot hirdet. Célja olyan alkotások létrehozása, amelyek a pályázó személyes nézőpontjából a könyvtár hangulatáról szólnak, a könyvtárhoz kapcsolódó érzéseket, tevékenységeket rögzítik, és mutatják meg a fotográfia eszközeivel. A szabadon kezelhető téma megközelítése lehet hagyományos vagy újító, realista vagy kreatív, gazdag asszociatív megoldásokkal.

Egyénileg lehet pályázni, maximum három fotóval. A képeket olyan jpg-fájlban várjuk, amelyek mérete minimum 1920×1080 pixel és maximum 6 MB. A fényképek lehetnek egyedi darabok is, de képezhetnek sorozatot is. Feltétel, hogy a fotók helyszíne a Justh Zsigmond Városi Könyvtár legyen, és kérjük, hogy a pályaműveknek adjanak címet. A pályaművek beérkezési határideje: 2019. május 20., és a munkákat a justhvk@gmail.com címre várjuk.

A munkákat eredetiségük, minőségük és a témával való egyezésük szerint ítéli meg a zsűri.

A beküldött fotókat díjazzuk, illetve megjelentetjük a könyvtár közösségi oldalain. Az eredményhirdetésre a könyvtár 70. születésnapján, 2019. június 12-én kerül sor.

A versenyen való részvétel jelenti egyúttal a jelen szabályzat elfogadását. A szabályzat megsértése a versenyző kizárását eredményezi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük