Felhívás könyves bloggereknek

Kedves könyves bloggerek, és egyéb molyok!

2016. március 19-én – a Veszíts el egy könyvet! nyolcadik születésnapján, a nagy könyvelhagyó hétvége kellős közepén – Orosházán szervezünk egy találkozót könyves bloggereknek, és aktív moly.hu felhasználóknak a Justh Zsigmond Városi Könyvtárban, melyre ezúton is szeretettel invitálunk mindenkit!

A tervezett programban szerepel 14 órától egy kerekasztal-beszélgetés a könyves blogokról, a molyos szokásainkról és az olvasásról, majd lesz közös felolvasás és könyvelhagyás a városban, délután vendégünk lesz egy fellépés erejéig Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László, és még utána sem lesz vége a programnak, lesz pizza, könyves játékok és karaoke is. Vasárnap még reggelivel és egy molynyomozó játékkal is várjuk majd a vidéki résztvevőket a könyvtárban (itt könyvjutalom is jár majd a nyertes csapatnak, vagy egyénnek), ami persze nem kötelező program, de várhatóan 11 óráig az is véget ér. A szombati vacsoráról, a vasárnapi reggeliről és a szállásról (kollégiumi elhelyezés) mi gondoskodunk, és természetesen Grecsó Krisztiánék programja is ingyenes lesz.

Kedves könyves blogger, kedves moly! Ha érdekel a program, és volna kedved eljönni, kérjük töltsd ki az alábbi kérdőívet legkésőbb 2016. február 27-ig. Ha többen is jöttök (baráti társaság, férj-feleség-élettárs stb.), mindenki töltsön ki egy-egy jelentkezési lapot. Kérjük, csak akkor jelezd a részvételedet, ha biztosan el tudsz majd jönni! Mivel lehetőségeink korlátozottak, figyelembe kell majd vennünk a jelentkezési sorrendet is (természetesen később is lehetőség lesz jelentkezni, akkor azonban már a szállás és étkezés költségeit mindenkinek magának kell vállalnia).

Jelentkezni tehát itt lehet: https://docs.google.com/forms/d/1EA2V0vJSLXY3s1a7PgTWvqxuEHpvoN6vJtZQzIgdmkY/viewform

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük