Horváth Attila honlapja

Egyik remek hazai zenészünk weboldalán találtam a hírt: elkészült, s használható Horváth Attila szövegíró honlapja. Aki nem tudná hova tenni az úriembert, annak legyen elég csak néhány név, azok közül, akikkel együtt dolgozott: Taurus, Piramis, Bojtorján, Korál, Charlie, Cserháti Zsuzsa.

Dizájn szempontjából maga az oldal nem valami megnyerő. Sötét alapon sötét szövegek, alig olvashatóak az információk. Ahhoz is kell kis idő, hogy az ember eligazodjon a különféle tartalmak között. Az persze mondjuk jó, hogy a daloknak olykor nem csak a szövegeik vannak fönn, hanem maguk a daluk is (pl. Szép lányok jönnek/Taurus).

Egyébként könyvtárunk is őriz néhány felvételt Horváth Attila szövegírói munkásságából. Még 1997-ben jelent meg egy válogatás CD, de van Charlie, Cserháti lemez is. Online katalógusunkban mindezeket meg lehet keresni, a CD-ket ki lehet kölcsönözni.

április 1, 2008

  • Ha jól emlékszem vagy 10 éve könyv formátumban is kiadta Attila a dalszövegeit. Azóta persze rengeteg új és jó produkción van túl a mester, ezek meg ott lehetnek a honlapon. És tényleg kincsesbánya!

  • Kedves József!
    Köszönöm, hogy ajánlottad az oldalam. Megtisztelő, hogy ilyen színvonalas oldal olvasóit is a látogatók között üdvözölhetem.
    A dizájn természetesen ízlés kérdése, elfogadom a véleményed. Csak gondolom, a monitor beállításán esetleg sok múlhat. Nálam is minden szépen látszik, másoktól sem hallottam még erre vonatkozó kifogásokat. Mindenesetre köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem.
    További jó munkát és kellemes „kincskeresést”!

    Kedves Trinity!
    Neked is köszönöm a látogatást. Sajnos történt egy kis baleset. Én mint admin láttam a hozzászólásod, mások viszont nem láthatják, mert egy spamvadász plugin letiltotta.
    Nem igazán értem, hogyan működik – IP címeket, URL valódiságot, meg még fene tudja, mi mindent ellenőriz, általam nem ismert szempontok alapján.
    Nagy kérés lenne, hogy légy szíves tégy még egy próbát?
    Akár ugyanott, akár a Vendégkönyvben.
    Köszönöm, és minden jót!

    Horváth Attila

  • Kedves Attila!

    Azt hiszem itt egyedül nekünk, nekem van megtiszteltetésben részünk!!! Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer akár csak így egy blog kommentjeiben kommunikálni fogok Veled Horváth Attilával, akinek imádom a szövegeit. Sokszor volt, hogy meghallottam egy új dalt és a szövegre figyelve rögtön tudtam, hogy Te írtad. Ez a világ és minőség egyedi, csak a Tiéd, és ami a lényeg, hogy nekem nagyon tetszik. Nagyon örülök, hogy idetaláltál és szót válthattam Veled! További sikereket kívánok, és remélem kedvenc együttesemnek (Korál) is készül majd még szöveged!
    (A dizájnnal majd próbálkozom más körülmények között is!)

    Üdvözlettel: Törköly József

  • Azt hiszem, éppen ez az, amire ma nagy szükség vann ebben az országban.
    Veszítsünk el könyveket, hátha elolvassa az, aki megtalálja, majd esetleg továbbadja ő is.
    Játsszunk, cseréljünk gondolatokat, próbáljuk meg tisztelni egymást.
    Engem a támogatóitok között tudhattok, és ha valamiben segíteni tudok, jelezzétek, örömmel megteszem.

    Horváth Attila

  • Szia Attila, nagyon köszönjük a támogatásodat! Ha egy „kedves könyvedet” dedikálnád a játék számára, amit aztán az országban valahol majd jól elhagyhatunk, az például nagy segítség lenne. ;)
    Írtam egy bővebb levelet a honlapodon, még egyszer köszi!

  • Kedves Csaba!
    Valószínűleg egy rossz beállítás az oka, hogy az említett levelet egyelőre nem kaptam meg. Talán gyorsabban elérne, ha még egyszer elküldenéd nem a honlapon keresztül, hanem közvetlenül a hat@enternet.hu címre.
    Köszönöm,
    Horváth Attila

  • Szia Attila! Imádom a számaidat, főleg a kedvencemet,a mi van még c. számot amit már tini lány koromban a szívembe zártam. Egyszerúen nem lehet vele betelni.Marcsi

  • Kedves Marcsi! Tartok tőle, hogy Attila nem olvassa rendszeresen a blogunkat, így nem biztos, hogy itt reagálni fog. Viszont én is ajánlom szíves figyelmedbe honlapját, ott is a Vendégkönyvet (http://www.horvathattila.hu/vendegkonyv/), ahol minden kérdésre szívesen válaszol, kedves szavaidnak pedig egészen biztosan örülni fog.

  • Kedves Marcsi!
    Buzai Csaba emailben értesített a bejegyzésedről. Egyrészt köszönöm szépen, másrészt viszont sajnos nem biztos, hogy valóban nekem szántad. Ugyanis a Mi van még című dalhoz nincs közöm. Nem vagyok azonos a táncdalénekessel, ezt a szöveget pedig ő írta (pontosabban magyarította) saját felvételéhez.
    Horváth Attila

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük