Könyvtári szolgáltatások használata a veszélyhelyzeti időszakban – kérdőív

Kedves Olvasónk!

A koronavírus-járvány miatt könyvtárunk 2020. márciusától június közepéig zárva tartott, majd november 11-től ismét be kellett zárnunk, a könyvtár épületébe még ma is csak az ott dolgozók léphetnek be. Szolgáltatásainkat át kellett alakítanunk, de a zárt ajtók mögött is ugyanaz maradt a célunk: az olvasói igények minél teljesebb körű kielégítése.

Igyekeztünk alkalmazkodni a rendkívüli helyzethez, és elengedve a korábbi célokat már az új kihívásoknak megfelelni. Ennek jegyében 2020 áprilisában elindítottuk Könyvet házhoz szolgáltatásunkat, majd KönyvtárPontot nyitottunk a bejárat előtt beiratkozási, kölcsönzési, előjegyzési lehetőséggel, később kiegészítve az irodai szolgáltatások biztosításával is. Szintén a járványhelyzetre reagálva az iskolai közösségi szolgálatos diákok részére online lehetőséget biztosítunk a kötelező 50 óra teljesítésére, segítünk a koronavírus elleni oltás előzetes regisztrációjában, illetve 2021-től lehetőséget biztosítunk az online beiratkozásra is.

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár munkatársai nevében ezúton szeretnénk megköszönni Önnek, hogy a járványhelyzet időszakában is igénybe vette könyvtárunk valamelyik szolgáltatását. Szeretnénk megerősítést kapni, hogy jó úton járunk-e, és megtudni, önöknek mennyiben, és milyen jellegű segítséget tudtunk, tudunk nyújtani a bezárás időszakában. Szeretnénk megismerni az Ön véleményét, megtudni, hogy szolgáltatásaink mennyiben feleltek meg az Ön igényeinek, ezért most arra kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívünket. A kérdőív kitöltése legfeljebb 5 percet vesz igénybe. A válaszadás önkéntes, névtelen, a kérdőív 2021. március 21-ig lesz elérhető.
Segítségét előre is köszönjük!

A kérdőív ide kattintva érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük