LélekVitamin kirándulás Lőkösházára a Bréda kastélyba

Minden évben lehetőségünk van egy-egy kirándulásra, és mint mindig, nagyon jól választottunk, most is. 2019. október 10-én lelkes kis LélekVitamin Klubos csapatunk igazi időutazáson vett részt Lőkösházán a Bréda kastély és kastélykertben. Még az út viszontagságait is humorral, jól vettük. Tudtuk, hogy az utak állapota nem annyira jó, de erre azért nem gondoltunk. Ám egy jó csapat mindent kibír, s a látnivalók kárpótoltak bennünket.

Különleges élmény volt a gyönyörű felújított épületet megtekinteni a semmi közepén. Ami elsőre feltűnt a csend a parkban. Még a nap is kisütött néhány pillanatra. Nagyon jót sétáltunk, beszélgettünk. A kastély belülről is nagyon érdekes, hiszen a történetén túl igazi kincseket találhattunk az épületben, a pincében. A régi tárgyak felismerésénél hihetetlen előnyt jelentett, hogy 60-85 év közötti az életkorunk. Minden egyes tárgynak örültünk és egyből elindult a történetmesélés, hogy mi micsoda, mire használták.

A múltból a 3D-s épületvetítés hozott vissza bennünket sötétedés után. Jó volt már kicsit leülni a fűtött sátorban és nézni a gyönyörű képeket. A Bréda kastélyra gondolva bevillan a levendula illata, a bejáratnál a levendulás lányból áradó finom illat. Egy élménnyel gazdagabbak lettünk!

Köszönjük mindenkinek, aki lehetővé tette számunkra ezt kirándulást!

További fotókért a kirándulásról kattintson ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük