… ma már csak 9 …

Ehh, tegnap elfelejtettem visszaszámolni, de ha akkor tíz volt hátra, hát nyilván ma már csak 9. Hogy miről is van szó, továbbra is titok, de visszaszámoltunk a Szuperinfóban és az Orosházi Életben is, szóval nem akármi lesz ám.

Ellenben tegnap voltam meccsen (OFC-Jászberény 0-0), és akkora poén csattat úgy délután fél 4 körül a Mátrai stadion kék egén, hogy azt kötelességem veletek is megosztani. A szurkolói attitűdről már meséltem máskor, szóval tényleg kevés dologgal lehet meglepni, ha az orosházi lelátóról van szó, de tegnap a hangosbemondó megtette ezt a szívességet. Tudni kell, hogy Orosházán a hangosbemondó egy külö kis toronyban van a lelátó közepén, nyilván azért, hogy mindent lásson. A meccs előtt bemondja az összeállítást, sportszerű szurkolásra buzdít, köszönti a vendégcsapat drukkereit, aztán meccs közben közli, hogy név szerint hogy hívják, aki sárga lapot kapott, és ki helyett kit cserélt be az edző. És ilyenkor bizony előfordul, hogy elfelejti kikapcsolni a mikrofonját…

Tegnapi eset. Támad az Orosháza, a labda egy jászberényi védő kezére pattan, a bíró továbbot int. Nézőtéren némi elégedetlenség, a játék folytatódik, majd váratlanul a hangszórókból egy mély hang szólal meg: „kéz volt, te gyökér”.

A játékvezető talán meg se hallotta, de én valószínűbbnek tartom, hogy el se hitte a műsorközlő kritikáját. De hogy a publikum ezer éve nem szórakozott ilyen remekül, az egészen biztos.

március 16, 2008

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük