Március 22-24: könyvelhagyó hétvége

Március 22-től 24-ig ismét lesz nagy könyvelhagyó hétvége, ekkor ünnepeljük ugyanis a tizenegyedik születésnapjátVeszíts el egy könyvet! játéknak. A cél idén sem változott: legyen egy hétvége, amikor sok-sok könyvszerető ember veszíti el egyszerre egy-egy könyvét, hogy azt más megtalálhassa, elolvashassa, és később újra elveszíthesse. A tennivalókról bővebben kicsit lejjebb, a „Hogyan veszíts el egy könyvet egy pillanat alatt?” című résznél tájékozódhattok.

Akárcsak az elmúlt években, idén is lesz játék a játékban, hiszen szervezünk egy nyereményjátékot a könyvelhagyó nap köré.

A feladat nem is lehetne egyszerűbb:

Veszíts el egy könyvet a nagy könyvelhagyó hétvégén (március 22-24.), és azt regisztráld a játék honlapján (http://veszitsel.konyvtar.hu/). Ha ez megvan, fotózd le a frissen elveszített könyvedet, és töltsd fel a képet a játék Facebook oldalára (http://www.facebook.com/veszitsel) a könyv szerzőjével és címével együtt. Ezáltal máris esélyessé váltál, hogy megnyerd a könyvelhagyó napi játék fődíját, ami nem más, mint

VARRÓ DANI: BÖGRE AZÚR című kötete, kiegészítve egy – a könyvtárunk logójával ellátott – bögrével. A nyereményjáték három napig tart, és a március 24-én éjfélig feltöltött képek tulajdonosai vesznek majd részt a sorsolásban. Figyelem! Egy személy csak egy fotóval pályázhat.

Facebook-esemény

Hogyan veszíts el egy könyvet egy pillanat alatt?

  1. Keress a polcodon egy olyan könyvet, amit szívesen ajánlanál másoknak, de mégsem törik össze a szíved, ha elhagyod.
  2. Regisztráld a könyved a http://veszitsel.konyvtar.hu/ weboldalon, és ragaszd bele az így kapott elveszítési nyilatkozatot a könyv egyedi azonosítójával.
  3. Veszítsd el a könyved! A parkban egy padon, vagy kedvenc kocsmád pultján, vagy a suliban egy ablakpárkányon. Vagy bárhol, ahol sok ember megfordul.
  4. Ennyi. Ha szerencséd van, a könyvet olyasvalaki fogja megtalálni, aki nem csak, hogy elolvassa az elveszítési nyilatkozatot, de a http://veszitsel.konyvtar.hu/ oldalon jelzi is a megtalálást. Erről te e-mailt is fogsz kapni.
  5. A megtaláló később ugyancsak elveszítheti a könyvet, amit valaki más megtalálhat, és azt jelezheti is a neten.
  6. És így tovább, és így tovább.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük