Nyertes interjú

Tegnap villáminterjút készítettünk a könyvelhagyó nyereményjátékunk nyertesével, Csinger Fruzsival, amit most meg is osztunk veletek.

Nagyon örült, aminek mi is nagyon örültünk.

– Hallottál-e már korábban a Veszíts el egy könyvet! játékról?

– Most először hallottam erről a játékról, a rukkolán keresztül. Nagyon tetszett, hogy ismeretlenül is örömet okozhatok egy olyan embernek, aki hasonlóképpen szeret olvasni mint én. Igaz, hogy nem jelzett vissza senki, hogy megtalálta volna a könyvem, de én azzal is megelégszem, ha valaki örömmel hazavitte és elolvasta.

– Milyen könyvet veszítettél el a könyvelhagyó hétvégén, és hol hagytad el pontosan?

– Petra Nagyová-Dzerengová Nézz magadra című könyvét (Ulpius-ház) hagytam el. Azért esett erre a könyvre a választásom, mert olyan témát boncolgat, amiről nagyon keveset beszélnek, már-már tabunak mondható. Szerintem fontos lenne a családon belüli erőszak témájáról többet, hogy ne legyen több pofon, és az áldozat is felismerje a helyzetet, hogy léphessen. A könyvet a szolnoki Interspar (Mátyás király út 29) parkolójában lévő körhintán „vesztettem el”. Beletettem az ülésbe.

nyerő kép
– Nehéz volt ott hagyni?

– Elég macerás volt otthagyni és lefényképezni, mert őrizték a parkolót és szerintem nem tudták eldönteni, hogy mit akarok.

– Mivel foglalkozol, amikor nem hagysz el könyveket?

– Amikor éppen nincs Veszíts el egy könyvet! játék, a szolnoki Ulpius-ház könyvesboltban dolgozom. Aki könyvesboltban dolgozik valószínű szeret olvasni, szereti a könyveket. Ezzel én is így vagyok, többek között ezért csatlakoztam a játékhoz is. Jó lenne, ha sokan úgy szeretnének olvasni mint én! Olvasás=tapasztalatszerzés=tanulás.

– Mikorra tervezed a gyopárosfürdői hétvégét?

– Már alig várom, hogy menjünk!

– Eljössz majd hozzánk, a könyvtárba is?

– Mindenképpen el látogatok, köszönöm a meghívást és a nyereményt is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük