Sorsoltunk (7.)

and the winner is... Kedves Játékosok! A könyves bloggerek játékának eddigi legnehezebb(en megválaszolható) kérdését tette fel bő egy hete Cotta, amikor ezzel a feladvánnyal rukkolt elő: „hogy hívják az iráni nők, csak a szemet szabadon hagyó, hosszú fátylát?”

Nos, hosszabb kutatómunka és kisebb-nagyobb viták után kiderült, hogy a helyes válasz a nikáb/niqab, de a vajszívű Cotta kérésére végül a csadort is elfogadtuk.

A lényeg, hogy ma ismét sorsoltunk, és kiderült, hogy Azár Náfiszi: A Lolitát olvastuk Teheránban című regényét először ki olvashatja és veszítheti majd el. A vitathatatlanul rendkívül szerencsés nyertesünk:

Góczán Judit

Őszintén gratulálunk, rögtön küldjük is a könyvet! Judit hálás feladata az lesz, hogy elolvassa Cotta választottját, majd elmondja véleményét a játék honlapján, végül egy jól megfontolt mozdulattal elveszítse a könyvet.

Az akciónak egyébként még mindig nincs vége (most épp Cseri és PuPilla ajánlott könyveit nyerheted meg), ha meg mégis vége lesz majd, akkor az összes, legalább egyszer helyesen válaszoló megfejtő között kisorsoljuk a Gondolat Kiadó közel harmincezer forint értékű könyvcsomagját.

Köszönjük Cottának a bejegyzést, a megfejtőknek a leveleket, a sorsolásban közreműködő kissrácnak pedig a segítséget! Folyt. köv.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük