Stephen King: Az iroda

Stephen King honlapja eddig is elkényeztette rajongóit, hiszen számtalan információt, érdekességet találhatott itt az érdeklődő az íróról és munkáiról. A horrorkönyvek number one-ja továbbment: mostantól betekintést enged abba is, milyen körülmények között írja meg rémes történeteit. Érdekes, én is elolvastam Az írásról című kötetét pár éve, amelyben ír a dolgozószobájáról is… és valahogy nem ilyennek képzeltem. Ez az iroda nekem túl fényes, és túl tágas. Nem is tudom, de valahogy nem stephen_king-es.

De győződjetek meg róla személyesen (azaz virtuálisan)! A honlap The Office részén elég ráklikkelni a képre, és már meg is kezdhetjük sétánkat. Bár kér e-mail címet és jelszót, de nem kötelező kitölteni, elég a jobb oldalon a Next gombra kattintgatni. Ha már bejutottunk, az oldal alján található nyilakkal tudunk előre-hátra-jobbra-balra mozogni. Bizonyos tárgyakra (asztalon heverő újság, könyv, plakátok) klikkelve pedig további információkat is kaphatunk.

A projekt még nem teljes, a középső rész megismeréséért valamikor a tavasszal, a hátsó részért pedig az ősszel mindenképp érdemes lesz még visszajönni.

február 3, 2009

  • Játszogattam rajta kicsit. Az elején, az a földön mászó kis izé tök olyan mint Doom3-ban a sentry boot, a kis robot.:)))
    Ellenék ebben a kis irodában, de hiteltelen lenne válság idején Bronsteintől, hogy ekkora hodályból szónokol a kapitalisták ellen.:))))))))))))

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük