Szavazz az orosházi mentősökre!

Kovács Tibortól, az orosházi mentőállomás vezetőjétől kaptuk iwiw-en a következő üzenetet. Aki szavazott a kórházra decemberben, az most is biztosan szívesen klikkel majd.

Megérdemlik a mentőseink!

Update: Szavazni február 26-ig, csütörtökig lehet. Forrás.

Kedves Barátom!

Egy kezdeményezés indult el január közepén, amely hetenként 6 mentőállomást úgymond versenyeztet egymással, a győztes jutalma pedig 250.000 Forint, amelynek felhasználásáról már előre, a pályázatra jelentkezéskor a mentőállomásnak döntenie kellett.

Arra szeretnélek megkérni, hogy ha szeretnél segíteni, vagy csak kíváncsi vagy a bemutatkozásunkra, kérlek, menj a segitsokosan.hu webcímre, és a Szavazzon a különdíjért! oldalon megtalálod az orosházi mentőállomást. Ott akár már szavazni is lehet, egy IP-címről csak 1 szavazat adható le, és megtalálhatóak egyéb információk is.

Aki nem rendelkezik állandó internet háttérrel, vagy olyan ismerősének adja tovább  a hírt, aki nem bír internettel, az telefonon is szavazhat. Sőt, természetesen az internetes szavazás nem zárja ki a telefonon történő szavazatleadást! Egy telefonról egy szavazat adható le.

A telefonszám:06-20/552-4557 (nem emelt díjas!!!!!), és a GO339 kódot kell elküdeni erre számra.

Nagyon köszönöm előre is mindenkinek, aki segít nekünk, és annak is, aki nem tud, de szorít értünk!!

További kellemes időtöltést kívánok a XXI. században!

Tisztelettel: Kovács Tibor

február 20, 2009

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük