Helycsere

facebook_justhvkEgyik előző bejegyzésünk után tovább merülünk a web2 setét bugyraiba. Bár a híreink megosztására és kapcsolattartásra igen régóta, na és persze rendkívül lelkesen használjuk a Facebook-ot is, mindezt eddig abszolút szabálytalanul tettük. Röviden a lényeg: annak idején személyes adatlapot hoztunk létre a könyvtárnak, ami hiba volt, hiszen személyes lapot csak magánszemélyek hozhatnak létre (kicsit bővebben például itt olvashatsz minderről). Így, miközben szépen gyűltek ismerőseink, félő volt, hogy egy szép napon egyszerűen megszüntetik a személyes adatlapunkat, mi pedig nem szólhatunk majd egy szót sem.

Ma tehát megnyitottuk Facebook-oldalunkat, ahová szeretettel várunk minden új és régi ismerőst (bízunk benne, hogy a jelenlegi 209 ismerősünk közül mindenki jön velünk az oldalunkra is). Ezentúl tehát itt is olvashatjátok majd csiripeinket, blogbejegyzéseinket, lesznek képek, videó, és minden más finomság.

Ui.: és egyébként mit szóltok az oldal alján található információs sávhoz? Az OrosCafé oldalán láttuk, és megtetszett…

  • Ha rámész egy FB-oldalra, akkor a bal felső sarokban választhatod a „Hozzáadás a kedvenc oldalaimhoz” opciót, szerintem ez lehet az.

  • Szia!
    Érdeklődnék, hogy a facebookon miért jobb a hivatalos oldal, mint a közösségi oldal vagy a csoport létrehozása?
    hermione

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük