Mondd, hogy szeretsz!

Néhány apró, a blogunkat érintő kellemes változásra szeretnénk felhívni kedves olvasóink figyelmét.

Itt van mindjárt a cím alatt az a kis helyes, elismerést jelző hüvelykujj („Like” avagy „Tetszik” gomb), mellyel a Facebook felhasználók fejezhetik ki tetszésüket egy-egy bejegyzésünk láttán. Ehhez persze be kell jelentkezned a Facebookra, cserébe viszont azt is láthatod majd, hogy még kinek tetszett az adott poszt. Kérjük, éljetek a lehetőséggel, hiszen ezzel is a könyvtári hírek megosztásában tudtok majd segíteni. (És ha már a megosztás szóba került, feltétlenül meg kell említenünk, hogy erre a Facebook pluginra Dani hívta fel figyelmünket Google Reader megosztásában, amiért újfent igen hálásak vagyunk.)

Hasonló céllal – könyvtári hírek megosztása – teszünk ki ezentúl egy apró kis Twitter ikont minden bejegyzésünk végére, ha valamelyik tetszett, elég csak erre kattintanod, hogy a csiripvilág tudtára add blogunk létezését. És ha már itt tartunk, ugye tudod, könyvtárunk is írja maga kis tweetjeit, melyeket itt olvashatsz: http://twitter.com/justhvk.

Végül egy látszólag nem olyan fontos, de talán hasznos újítás: a blog jobb felső részébe került egy kis szövegdoboz „Aktuális” címmel, ahová az elmúlt hetek legfontosabb, és még aktuális híreit válogatjuk ki mindannyiunk örömére.

Update: A Twitter ikonból végül egy „Share/Save” gomb lett, hogy tényleg bárhol meg tudd osztani az olvasottakat.

  • Én szeretek lájkolni ;) Úgyhogy fogok is a jövőben. Jó, hogy így belevetettétek magatokat a web2-be :)

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük