A Láma Dalai

lamaPéntektől PANKKK Orosházán! A Petőfi Művelődési Központ Zenész Klubja 2009 szeptemberétől 2010 májusáig havonta egy alkalommal könnyűzenei koncertet szervez a PANKKK (Program a Nemzeti Kortárs Könnyűzenei Kultúráért) támogatásával.

A debütáló koncertsorozat első fellépője A Láma Dalai lesz, amely „zenekar ebben a formációban 2007 óta működik. A stílus sokrétű – sok műfaj, előadó hatott ránk – a fő irányvonal reggae és ska alapokon nyugszik, amelyet rock-kal, jazz-zel és egyéb stílusokkal fűszerezünk. Az ország sok pontján jártunk már klubkoncertek, vagy fesztiválok keretén belül. Koncertjeinken saját számokat és feldolgozásokat egyaránt játszunk. A feldolgozásokat szándékosan nem neves ska-zenekaroktól vesszük, hanem a „világslágerek fanyarul” elvet követve, mindenki által ismert dalokat gyúrunk át a mi stílusunkba, némi humorral átszőve.” (idézet bezár, további információk a zenekar honlapján.

A koncert szeptember 18-án, pénteken 20 órakor kezdődik a művelődési ház II. emeleti kamaratermében. A belépés díjtalan.

szeptember 15, 2009

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük