Benne leszek

Voltam tegnap este Bikini koncerten, persze nem Orosházán. De Békéscsaba nem távolság, és nagyon vonzott a lehetőség, hogy megint literes korsóból lehet majd gurítani a sört. Ezzel sok orosházi volt még így, mert csomó földinkkel összefutottunk. Most megint dühönghetnék egy sort azon, hogy ha a csabaiak 300 forintért bejuthatnak egy ilyen rendezvényre majd’ egy héten keresztül, akkor mi miért nem, de inkább írok a Bikiniről. Az új albumuk szerintem közel sem annyira jó, mint az Angyali üdvözlet volt, de érdekes módon nem is nagyon erőltették Lojziék, utólag rekonstruálva a történteket, szerintem csak négy dalt mutattak be az új lemezről.

Kissé aggasztóbb számomra, hogy két nóta vadiúj klippjét is most forgatták a koncerten, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy a két említett nótát kétszer is előadták. Egyszer a zenekart vette a kamera, egyszer pedig a közönséget (szerintem egyszerűbb lett volna két kamerával dolgozni, de ez most tök mindegy is). És hát az a legszörnyűbb, hogy úgy emlékszem, nem nagyon bújtam el…

Amúgy köszönöm kérdésed, már sokkal jobban. A fejem még most is hasogat, mikor óvatlanul kettesével akarom a lépcsőfokokat szedni, de ettől eltekintve most már kitűnően érzem magam; a gyötrelmes reggelhez képest mindenképpen. Legutóbb talán tíz éve mentem másnaposan dolgozni, igaz az még ennél is durvább volt, de azt most nem részletezném. Ezt a mai esetet is csak azért hozom fel, mert jó tudni, hogy ha bajban van az ember (és én egész délelőtt bajban voltam, jaj, de milyenben) akkor számíthat a kollégáira. Tényleg segítettek, amit köszönök most is.

Bár ez a szituáció igen ritkán esik meg könyvtárossal (persze azért apróbb malőrök előfordulnak itt-ott) :) az én lojalitásomra ugyanígy számíthatnak majd a többiek. Úgyhogy könyvtáros lányok, fiúk, elő a butykossal bátran, majd bcs segít másnap! ;)

május 25, 2007

  • Nyilván a több kamera több pénz, a filmeket is egy kamerával rögzítik általában.

    Nagyon tetszik a személyes hangvételű blogotok!
    üdv

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük