Beszámoló az utolsó OMG-ről…

… ami valójában nem is volt az utolsó :)

Természetesen csak áprilisi tréfa volt az a poszt, ami a blogon terjedt az Orosházi Moly Galeri megszűnéséről, illetve a Welünk Többet Fogyhatsz létrejöttéről. (Úgyhogy ezúton is szeretnénk elnézést kérni azoktól, akik már felkészültek arra, hogy a könyvtárba járnak majd kondizni.)

Viccet félretéve, a legutóbbi találkozónk nagyszerűre sikeredett. Újabb emberek vették a bátorságot, hogy felkeressék kis társaságunkat és megosszák velünk könyvekkel kapcsolatos élményeiket. Akadt, aki az interneten keresztül hallott rólunk és döntött úgy, hogy eljön,  más pedig ismerősök buzdítása végett látogatott el hozzánk, reménykedve abban, hogy majd nagyobb kedvet kap az olvasáshoz.

Az egyre bővülő moly csapat

Ajánlatokban nem volt hiány, hiszen a molyok az előző hónapban is rengeteg könyvet forgattak a kezükben, ahogy csak idejük engedte. Az üléseken elhangzott olvasmányokat mostantól az OMG facebook csoportjában is meg fogjuk osztani. Így könnyebb lesz visszakeresni egy-egy műre az esemény után, illetve azok sem maradnak le teljesen, akik esetleg nem jutottak el a találkozóra.

Az este folyamán többek között szó esett még arról, hogy a helyi középiskolák diákjai miként viszonyulnak az olvasáshoz, megvitattuk miért is érdemes időnként kezünbe venni egy-egy borzalmas vagy éppen kevésbé kedvelt művet, illetve sikerült a gasztro könyvek világába is elkalandozni, és kiderült mitől jó szakácskönyv egy szakácskönyv.

A mi receptünk összetevői a következő Moly Galerire:  egy tárt karokkal váró könyvtár, egy kis sütemény, finom tea, egy kis játék, és ami nélkül nem lenne igazi egy olvasókör: Ti, olvasó fiatalok! ;)

Április utolsó szombatján találkozunk!

További fotókért kattintsatok ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük