Megszűnik az OMG! Itt a WTF!

Kedves Olvasóink, egyszerre szomorú, ugyanakkor fantasztikus hírrel jelentkezünk április első hétfőjén. A szomorú az, hogy mától hivatalosan is megszűnik az OMG, azaz az Orosházi Moly Galeri. Noha a lelkes tagoknak köszönhetően a galeri lassan elérte célját, és a könyvek által igazi barátságok szövődtek, de úgy éreztük, mindez kevés. Be kellett, hogy lássuk, könyvekről beszélgetni nem trendi, így olyan területet kerestünk, ahol képesek vagyunk követni a felgyorsult világ öles lépteit. Nem kevés munka árán most örömmel jelenthetjük: megtaláltuk! Ma hivatalosan is elindul új programunk, a Welünk Többet Fogyhatsz, azaz a WTF!

Bizony, fogyókúrás klubot alapítunk a könyves helyett, igazodva a mai kor elvárásaihoz. Terveink szerint az olvasótermet még a héten teljesen kiürítjük, és fitnesz teremmé átalakítva napi négy turnusban várjuk a fogyni vágyókat. Le se merjük írni, nehogy elkiabáljuk, de ígéretet kaptunk arra, hogy még az év első felében vendégünk lesz egy író-olvasó találkozóra maga Schobert Norbi is. Költségvetésünk vonatkozó részét ennek megfelelően módosítjuk: a dokumentumbeszerzésre jelölt összeget update termékek vásárlására csoportosítjuk át.

Az OMG szombaton találkozott utoljára. A tagok mély felháborodással fogadták a feloszlás hírét, volt, aki dühös könyvlapozgatásba kezdett, más kedvenc íróját idézte, láthatóan ők még nem értették meg az új idők szavát.

Mi mindenesetre hatalmas intenzitással vetjük bele magunkat új szerepünkbe, és ezt várjuk el minden jelentkezőtől is: a klub nevében a „W” is a kettőzött lelkesedésre utal.

Figyelem! Az átalakulásról valóságshow készül, és leselejtezett Schubert lemezeket is kisorsolunk, az úgyis csak zavar. Ha ön is szeretne részese lenni a történelmi változásoknak, akkor még ma, április 1-jén éjfélig jelezze ezt wtf@omg.com címen!

április 1, 2013

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük