Elveszett egy Hartay!

klikkelj a dedikálásra!Hartay Csabának idén tavasszal jelent meg Nyúlzug című kötete, melyből – hála az ifjú poéta játékos kedvének – kaptunk egyet mi is a Veszíts el egy könyvet!-hez. A szarvasi költő egyébként nem csak költő, – bár elsősorban azért az: már több kötete is megjelent – hiszen olthatatlan írásszenvedélyét gyakran publicisztikák alkotásában éli ki, a legutóbbi időkig például a BEOL-on.

Csaba tehát küldött egy dedikált példányt a verseskötetből, hogy azt elveszítsük.  Érdekesség, hogy az ajánlást kissé másnaposan írta a könyvbe, ami – köztünk legyen mondva, de hát elég egy pillantást vetni rá – meg is látszik. :))))) Persze a dedikálás körülményeinek közlésére nem kaptunk felhatalmazást, de a könyvet valahogy mégis csak el kell adni, ezért bátorkodtam. :)))

Ezt a nagyszerű, vadonatúj, és minden tekintetben unikum (…) verseskötetet tehát ma hagytuk el Orosházán, a szombat reggel kezdődött Orosháza Fesztivál forgatagában.

(S ha már szóba került: örömmel ajánlom mindenkinek szíves figyelmébe a fesztivál programjait! Mindig bajom volt Orosházán, hogy a piszok nagy túlzások és fellengzősség jegyében nálunk mindent fesztiválnak… de nem is, inkább FESZTIVÁL-nak neveztek: még a baromfitanács zenés ülését is fesztiválként akarták eladni, nem vicc. Örömmel mondhatom, hogy – látva az előkészületeket, a programfüzetet és néhány pillanatot – idén végre tényleg fesztivál van a városban. A húzós jegyárakról meg majd máskor. Szóval Hartay Csabi, megnyugodhatsz: jó helyen veszik el a könyved!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük