Háromkettőegy

Utsó figyelmeztetés: holnap igazán remek programokkal várunk minden érdeklődőt, ne maradjatok ki ebből az országos buliból, de tényleg. Lesz ugye egy kerekasztal-beszélgetés több mint 20 (zömében könyves) bloggerrel, akik az ország minden részéről érkeznek majd (Székesfehérvár, Szeged, Miskolc, Debrecen…), és bölcseket és vicceseket fognak mondani az olvasásról, a kortárs magyar irodalomról, az e-könyvekről, a könyves blogokról és a könyvtárakról (és bár nem blogger, de említsük meg, hogy itt lesz a moly.hu főnök, Bence is).

Délután 2-től közös könyvelvesztéssel próbálkozunk, egyben röpke városnéző körútra is visszük a csapatot. 15:30-tól Görgey Etával beszélget majd Papp Klaudia, és ha a Görgey Eta név netán ismeretlennek tűnne, próbálkozzatok a Raana Raas-szal, és persze a Csodaidőkkel.

17 órától egy újabb közönségtalálkozóval zárul a hivatalos program: két nagyszerű kortárs magyar író, Rácz Zsuzsa és Závada Pál lesz a vendégünk.

Minden program nyilvános és ingyenes lesz, gyertek bátran! Ha pedig ez nem megoldható, kövessétek Twitteres bejegyzéseinket; elvileg folyamatosan hírt adunk majd a dolgok állásáról.

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük