Harry Potter 8?

Bizony, elképzelhető. J. K. Rowling a napokban egy interjúban elhintette: nem kizárt, hogy folytatja a már lezárt sztorit (a hetedik részt talán februártól lehet majd magyar nyelven is olvasni). Mint bevallotta, vannak olykor gyenge pillanatai, amikor eljátszik a történet folytatásának gondolatával.

„Ha – és ez egy óriási ha – valaha megírom a nyolcadik részt, talán nem is Harry lesz a középpontban. Úgy érzem, az ő történetét már elmeséltem.”

A cikkhez tartozó kommentárok nagyjából előrevetítik azt is, mire számíthat Rowling, ha tényleg megírja a folytatást. Nem csak lelkesítő szavakat találni. ;)

Kell-e ezek után még boldog új évet kívánnom? Persze, illik, meg is teszem  …

(BUÉK!)

… de a HP-rajongók számára már így pazarul kezdődik kettőezer… nyolc.

január 1, 2008

  • Visszajelzés: Turulcsirip - justhvk
  • BÚÉK neked is! :) Egyébként a 7. kötet 2008. február 9-én 00:00-kor lesz kapható magyarul is. :)

    Én szeretem a HP sztorit, de nemtom, hogy szeretném-e, ha Rowling folytatná. Asszem’ nem. Ez így lett kerek, kár lenne túlerőltetni.

  • Helló minden Potter-rajongónak! :)
    Ha lessz 8. könyv, akkor az már nem erről fog szólni, hanem az előzményeket mutatná be, pl.: a Roxfort alapítása és a „régebbi” időkben játszódna. Én se szeretném, ha ez a történet folytatódna, de ez így jó lessz, és Rowlingot ismerve nem fogunk csalódni! Egyébként úgy írja, hogy tíz éves határidőn belül készül el a könyv, most azzal a kettővel foglalkozik, amit már egy éve elkezdett!
    De akármit is ír én várom! :)

  • Ezt a poént a Lucas már lelőtte Skywalkerrel. :) Én inkább úgy képzelem el a folytatást, mint a Die Hard. Harry kiégett varázsló lesz, kopaszodik, hízik, folyton piál, aztán jön a hír, h Voldemort ismét feltűnt a színen, és csak ő tudja megállítani. Aztán autósüldözés, túszok, robbantások, stb. :)
    Mindegy, nekem így is jöhet.

  • sziasztok h.p.rajongok:-)

    én nagyon szeretném ha lenne 8.rész nekem nagyon teccik az 1.-től az 5.-ig!kem harry potter a példaképem ezét szeretném ha lenne 8.rész:-)

    JA ÉS J.K. ROWlING NAGYON JO IRÓ:-)

  • Szerintem tök jó lenne, ha megírná a 8-at. Nem, mint könyv, hanem mondjuk olyan lenne, mint a Gyűrűk Ura, tehát lenne egy fősztori, és lenne kiegészítő.

  • Miért nem inkább 0. részt ír Harry szüleiről? Sokkal jobban érdekel mindenkit mi volt akkor Voldemort uralmakor, mint az, hogy mi avn akkor amikor már „minden rendben van”

  • én örülnék ha lenne 8. de engem Harry szülei is érdekelnek meg Harry gyerekei is úgy hogy lehetne 0. meg 8. rész ia:P

  • Én is nagyon örülnék ha lenne 8. rész is ami arról szólna, hogy mi volt akko amikor Ő Akit Nem Nevezünk Nevén uralkodott. Vagy a Roxfort megalakulása és a varázstudomány felfejlődése… Esetleg Grindelwald uralma. Én senkivel nem értek egyet aki szerint már így is elcsépelt és gagyi lenne egy új rész!!!

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük