Így leszünk nyitva

Mivel rohamosan közeledik a karácsony, fussuk át, hogyan is tart nyitva szeretett könyvtárunk decemberben.

Az ugye egyértelmű, hogy két hétig még minden a megszokott rendben zajlik, miként nyitva leszünk december 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) is, mert miért is ne lennénk nyitva.

Hanem, aztán jön öt nap szünet: a könyvtár december 24-től (szerda) 28-ig (vasárnap) zárva tart, azaz aki a fenyőillat mámorában könyvtári könyvet, újságot lapozgatna, netán könyvtári cd-n hallgatná a karácsonyi slágereket, az már most karikázzon be egy napot a következő két hétből a határidő naplójában, és látogasson el hozzánk.

Eddig megvan, ugye? December 29-én (hétfőn) és 30-án (kedden) ismét nyitva tartunk a szokásos időpontokban, azaz lehet cserélni a kikölcsönzött dokumentumokat. Akik esetleg otthon szilvesztereznek, azok feltétlenül vigyenek haza néhány dvd-t is, mert aztán úgy járnak majd, hogy mind szomorúbb szívvel nézik majd sasjózsit, és akkor már nem lesz menekvés.

December 31-től 2009. január 4-ig a könyvtár ismét zárva tart, azaz hagyunk időt mindenkinek a kijózanodásra. Aztán január 5-én, hétfőn délután 1-kor nyitunk, és nekikezdünk egy újabb, piszok szerencsés és boldog évnek. Úgy lesz, majd meglátjátok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük