Kettős könyvelés

Veszíts el egy könyvet!A blogunk jobb felső részében (ha Internet Explorert használsz, akkor a lap alján) található elVeszítés menüpontban két új dokumentum is található pdf formátumban. Az elVeszítési nyilatkozat kettőt azért tettük ki, hogy azt a könyv végébe ragaszthassátok. E lap segítségével lehet majd követni, hogy az adott könyv kinél mikor, merre járt.

A könyvjelzőt pedig tényleg könyvjelzőként használhatjátok majd. Többen is említettétek, hogy azért nem nyúltatok hozzá egy látszólag elveszett könyvhöz, mert nem tudtátok, hogy szándékosan hagyták el. Nos, mi abban bízunk, hogy ha egy olyan könyvet találtok majd, amiből kilóg egy könyvjelző a játék logojával, talán bátrabban kézbe veszitek. A könyvjelzőt két méretben is ki tudjátok nyomtatni, függően attól, hogy ráklikkeltek-e a képre, vagy sem. Természetesen nem muszáj ezeket a mintákat követni, mi csak egy-egy megoldást javasoltunk a felmerülő problémákra. :)

S még valami. A fórumban egyre többen élnek azzal a módszerrel, hogy egy-egy városnak külön témát nyitnak. Ezzel sincs gond, viszont örülnénk, ha ezzel párhuzamosan az elveszített könyv is regisztrálásra kerülne egy külön topikban. Kettős könyvelés. ;)

Most ennyi. Egyébként meg nagyon köszönjük az ötleteket!

április 1, 2008

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük