köszi bloggerek!

Azt nem mondom, hogy minden a tervek szerint alakult, (sőt, ha azt nézem, szinte alig akadt valami, ami úgy alakult :)) mégis nagyon jól sikerült az első bloggertalálkozónk. Varga Zoltán végül levelet küldött maga helyett, Korbely Gyuri pedig félórás késéssel esett be az olvasóterembe (önhibáján kívül, ezt azért tegyük hozzá), szerencsére azonban Németh Béla pontos volt, a meghívott bloggerek pedig egytől-egyig eljöttek.

Értékelni nem merek, szerintem ez nem is az én feladatom, nekem még annyi maradt, hogy megköszönjem mindenkinek, aki eljött, hogy eljött. Köszönöm Gyurinak, hogy vállalta a főszerepet, hogy világosan, közérthetően beszélt, és hogy nem sértődött meg egy-két gonoszkodó megjegyzésemen (és most itt vallom be nyilvánosan, amit ott kellett volna, de ott eszembe se jutott: Grecsó Krisztián új könyvét én sokkal hamarabb feladtam, mint ő! :)) Köszönöm a polgármesternek, hogy vette a lapot, és nem a politikus beszélt belőle. Néhány pozitív jelzőt az imént leírtam még ugyan, de azt most kitöröltem, félreérthető lenne, nyilván. És köszönöm a bloggereknek, hogy beszéltek és beszélgettek.

Jó lenne persze a találkozó tartalmáról is írni, annál is inkább, mert több helyre is ígértem beszámolót, de bennem egyelőre jobban megmaradt a hangulat, mint maga a tartalom. Sokat segítene, ha más is leírná, hogyan érezte magát, és mi volt számára a legemlékezetesebb a beszélgetésben.

A továbbiakban beszéljenek a képek.

Köszi!

  • „…a meghívott bloggerek pedig egytől-egyig eljöttek.”
    Inkorrekt megjegyzés (egyesek azt mondanák, hogy „hazugság”). Én is személyesen kaptam meghívást, mégsem vettem részt a találkozón. Mivel nem mentem el egy 4-oldalas levélben közöltem távollétem indokolását, véleményem az eseményről és a blogírásról.
    A levél a találkozó előtt egy nappal az Internet nyilvánossága elé került.
    Kezdem hinni (sajnos), hogy levelem előrelátóan szólt azokról az aggályokról, amelyek ezek szerint a telálkozón be is következtek.
    Kár érte! Így nem bánom, hogy nem mentem el! Így bánom, hogy nem mentem el! (Remélem e két mondat együttes lényegét többen felfogják!)
    A levelem mindenesetre továbbra is kinn van az én oldalaimon (is!).
    http://szultan.freeblog.hu
    Üdvözlettel: Szarvas Zoltán

  • Korrigálok: a meghívott bloggerek közül pedig eljött mindenki, aki előre jelezte, hogy jönni fog, azaz akire számítottam is. Elnézőst.
    Amúgy kedves Zoli, miben vélted felfedezni aggályaid beigazolódását? Hogy VZ nem jött el? Hogy NB eljött? Netán hogy KGY késett? …
    Nem bántásból, csak mert nekem nem tiszta.

  • „Korrigálok: a meghívott bloggerek közül pedig eljött mindenki, aki előre jelezte, hogy jönni fog, azaz akire számítottam is. Elnézőst.”

    – a „kabátlopás esete”

    Amúgy kedves Zoli, miben vélted felfedezni aggályaid beigazolódását? Hogy VZ nem jött el?

    – igen!

    Hogy NB eljött?

    – nem, de „Köszönöm a polgármesternek, hogy vette a lapot, és nem a politikus beszélt belőle.”. Hát ki? Mielőtt erre konkrétabban válaszolnék, megkérdezem mit mondott NB (sic!) arról, hogy a választások előtt néhány nappal miért kezdett bele a blogírásba, miért tartotta fenn és milyen stílusban, és manapság milyen tartalmú megjegyzéseket tesz ki rá és miért? Ha válaszokat kapok ezekre, folytatom!

    Netán hogy KGY késett? …

    – nem

    Nem bántásból, csak mert nekem pedig ez nem tiszta.

    Azt azért az udvariasság megkívánta volna, hogy legalább (név nélkül!) annyi megjegyzést tett volna valaki, hogy „Gyerekek lesz, aki nem jön el, de 4 oldalban nyilvánosságra hozta véleményét. Vagy számomra mást jelent a tisztesség mint azoknál, akik tudtak levelemről???

    És most már nagyon várom, hogy a pm. vajon miről beszélt. Gondolom emlékeztető vagy jegyzőkönyv is készült és a meghívottak (nemcsak a résztvevők!) kapnak belőle.

    Továbbra is ajánlom „A nyilvánosság” anyagom, mely elsősorban civil szervezetek és egyének hatalomhoz való viszonyáról szól.

    http://szultan.freeblog.hu
    Üdvözlettel: Szarvas Zoli

  • Grecsó-könyv: dehogy voltál gonosz, ez volt az este egyik legjobb poénja. Különben is, tőlem is szemétség volt, hogy megkérdeztem, h. miről beszéltetek eddig, ha nekem kell háromnegyed hétkor definiálni a blogot :)
    Visszatérve Grecsóra: nem adtam fel, csak éppen felfüggesztettem. Komolyan.

  • Kedves Szarvas Zoltán!

    Nem hiszem, hogy bármi rossz szándék lett volna abban, hogy nem mondták be azt, hogy valaki maga helyett valamilyen 4 oldalas elemzést írt.
    Szerintem azért nem lett a levele körbeadva, mert 4 oldalas levelet nem olvastak volna el (nem lett volna rá idő, meg ez nem ilyen, -civil szervezetek és egyének hatalomhoz való viszonyáról szólt-, hanem a blogírásról (ki miért ír blogot, kik olvassák, ki milyen blogot olvas, miért jó blogot írni, ki hogyan ír blogot… ilyesmi). lazább, barátibb volt az esemény.
    És legfőképpen a 2 fővendég beszét, a többi blogger alig.
    A VZ levele is csak azért lett bemutatva, mert ő fővendég volt, és valaki megkérdezte, hogy miért nem jött.

    Politikáról tényleg nem volt szó (max annyiban, hogy a polgármestert megkérdezték, szerint menynire hasonlít a blogja Gyurcsányéhoz, miatta kezdett-e írni, és, hogy a választások miatt kezdte-e írni (ez sz.tem inkább marketing), Azt mondta, hogy az zavarja, ha az emberek nem őszinték hozzá, és mindenkin azzal kezdi a mondókáját, hogy én önre szavaztam, mondta, hogy ő örülne, ha megmondanák neki, ha nem rá szavaztak, de nézetek elemzéséről nem volt szó.
    Semmilyen politikai vita nem volt.

  • Ha poltikai jellegű lett volna, én nem mentem volna.Nem érdekel a politika.És most lehet leharapni a fejemet.

  • Kedves „Paszternak” és „mat”!

    Köszönöm mindkét megjegyzést, főleg „Paszternak”-ét.
    Anélkül,hogy bárkit is bántanék! Ebben az országban annyira begyepesedtek a gondolkodásmódok, hogy a „Viharsarokban” élőket nem fogja még egy ideig meggyőzni senki, hogy már más időket élünk, mint 100-150 évvel ezelőtt (szándékosan nem 40-50-et írtam), de ugyanez a helyzet a jászokkal a zalaiakkal…)
    Amióta társadalompolitikával és kommunikációval foglalkozom (1974 óta!), megállás nélkül erősödik bennem az a gondolat, tudat, hogy minél inkább keletről nyugatra haladunk Európában, annál inkább előrehaladottabb a gondolkodásmód és látásmód.
    De!
    A tisztesség és becsületesség nem földrajzi kategória. Ezért becsülettel megértem és elfogadom az Önök véleményét. „Paszternák”-ét azért különösen, mert a „fura” szóban benne van a lényeg. Előbb meglátogatta blogom, elolvasta a beírások egy részét és megfogalmazta: Én így gondolom és ő így gondolja.
    Ebből az is kiderül, hogy szerintem Önöknél ilyen a jó beszélgetés, mint ami történt („És legfőképpen a 2 fővendég beszét, a többi blogger alig.”), nálam viszont jóval több követelményt kell kielégíteni egy korrekt beszélgetésnek. De ne vitatkozzunk! Ön így gondolja, én így gondolom!

    És kedves „mat”!
    „Politikáról tényleg nem volt szó…Semmilyen politikai vita nem volt!”
    Nem lát a kettő között egy kis ellentmondást.

    Korbely Gyurinak is itt válaszolok. Mindketten tudjuk, hogy a politikai függetlenségről és az orosházi politikai helyzetről más a véleményünk. STOP.

    Részemről befejezve, kívánom, hogy ne az én véleményem legyen a mérvadó, hanem az, hogy Önök milyen társadalmi-politikai környezetet kívánnak maguknak. Talán ebben is más az én saját elképzelésem, saját környezetemről. Én ahol nálunk jobb dolgokkal találkozom, azt igyekszem „belopni” környezetembe, és rosszul érzem magam, ha állandóan ugyanazon a szinten maradok. Szeretek másoktól tanulni, és szeretem,ha mások is tanulnak tőlem.

    Üdv.: Szarvas Zoltán

  • Én „al”vendég voltam és nem éreztem, nem éreztettek engem „al”-nak.
    Ha véleményem volt beszólogathattam, és mondogattam is a magamét.Meghallgattak, elég teret kaptam.Más rendezvényeken talán azért nincs „fő” meg „al” meghívott, mert csak a „fő”-ket hívják meg.
    Az alig az azt jelentette, hogy nem volt „kötelező” beszélni, mint a fővendégeknek.Bármikor lehetett szólni, politikai dolgok meg nem voltak.

  • Kedves Szarvas Zoltán!

    Politikáról nem volt szó. (max csak annyira, hogy hogy tudjuk, hogy a polgármester az egyik blogger, talán enyhén, érintőlegesen meg lett említve (amint mondtam). Semmi politikai fennhangja nem volt. -pl. hoztak pogácsát, és teát, és mégse az étkezésről volt szó, kutya is szóba jött valahogy. és mégse a kutyákról volt szó…- Remélem megérti (bár az igazat megvalva, nem vagyok benne biztos.
    Én örülök, hogy nem a politikáról volt szó.
    (Egyébként én nem az alapján választok barátokat, hogy ki milyen pártot támogat)
    Látom, hogy az önfényezés nagyon megy, meg az agresszió, mások lenézése is.
    (és ez a fontoskodó, másokat megfélemlítő, becsmérlő magatartása nekem nagyon hasonlít arra, ami a kommunizmusban ment)
    (csak a félreértés végett: a bal oldaliakat nem tartom kommunistáknak)
    Egyébként szerintem igenis az elmúlt 40-50 éves begyepesedett dolgok is mennek sajnos.

    Ajánlom figyelmébe:http://index.hu/velemeny/jegyzet/feltud070321/

  • „(és ez a fontoskodó, másokat megfélemlítő, becsmérlő magatartása nekem nagyon hasonlít arra, ami a kommunizmusban ment)”

    Ritkán mondok ilyeneket, de Maga vagy nagyon buta ember, vagy csak kedvtelésből annak tetteti Magát. Amit most idéztem Öntől, ahhoz ugyanis sem iskolai végzettség nem kell sem általános intelligencia. De megbocsátok Önnek! Remélem Ön is megtalálja magához illő barátait.
    Sok sikert hozzá!

  • Kedves Szarvas Zoltán!
    „Ebben az országban annyira begyepesedtek a gondolkodásmódok, hogy a “Viharsarokban” élőket nem fogja még egy ideig meggyőzni senki, hogy már más időket élünk, mint 100-150 évvel ezelőtt (szándékosan nem 40-50-et írtam), de ugyanez a helyzet a jászokkal a zalaiakkal…)”
    ez a hozzászólása nagyon sértő. Engem bár a viharsarokban élek, nagyon is bánt, hogy a begyepesedett dolgok mennek.
    Attól, még hozzáteszi, ezzel a durva sértéssel nem akar megbántani, nagyon is azt teszi, ez olyan, mint pl. ha valaki azt mondja a másiknak, mem akarom, hogy fájjon, de azért utánna ráüt egy nagyot (és, ha utánna, akit megvert azt mondja, hogy ez fáj, akkor mosolyogva mondja- de én megmondtam, hogy nem akarom, hogy fájjon.
    Szerintem nagyon gyenge jellemre utal az ilyen, hogy valakiről, akit nem is ismer, ilyen durva állítást mond!

  • Maga vagy nagyon buta, vagy nagyon beteg.
    Én örülök, hogy maga nem jött el.
    Ott is elkezdett volna sértegetni embereket, azt látom.
    Maga nagyon agresszív, és elvakult. Tényleg nagyon örülök, hogy nem jött el.

  • Kedves Zoltán!

    Ha az lett volna a találkozón ami itt, talán jobb, ha nem jött.Mi alapján lehet sértegetni valakit akit nem is ismer a személyét érintő kérdésekről?
    Akit az előbb sértegetett az többek között Köztársasági ösztöndíjas…Ilyen értelmetlen dolgok, mint ez a veszekedés amit indított fogják vissza az országot a fejlődésben.
    Szomorú lettem Öntől.Nagyon agresszív, nagyon.
    t.

  • Kedves Hozzászólók! Kérjük, hogy a személyeskedő megjegyzéseket mellőzzék és ha lehet, maradjanak a tárgynál, ami konkrétan a bloggertalálkozó a könyvtárban.
    (azt gondolom egyébként, hogy egy eseményről úgy véleményt mondani és minősíteni a résztvevőket, hogy azon nem vett részt valaki, igen .. khm .. érdekes egyébként.)

  • Korántsem tisztelt „mat”!
    Fogalmam nincs Ön kicsoda, de hozzá vagyok szokva, hogy egyes fórumokon az a legalapvetőbb tisztesség nincs meg egyes emberekben, hogy bemutatkozzanak személyesen, becsületes nevük szerint amikor az illem már úgy kívánja.
    Gratulálok Orosházának, hogy ilyen emberek váltak „véleményvezérekké”. Sajnálom a város lakosságának nagyon nagy részét.
    (Azt még szerényen jegyzem meg Önnek (jobb, ha tőlem tudja), hogy Magyarországon eddig soha nem volt sem kommunizmus sem szocializmus.

    Önnek nem folytatom tovább!
    Üdv a Többieknek

  • kedves Szarvas Zoltán! Most, így, hogy elolvastam a bejegyzéseket, nagy örömmel tölt el, hogy nem vett részt ezen a baráti beszélgetésen.

  • Remélem, máskor is lesz ilyen bloggertalálkozó, vagy hasonló. Én nagyon jól éreztem ott magam.
    A könyvtár mindig jó programokat csinál.
    Ők tényleg azt nézik, hogy az ember jól érezze magát. Örülök, hogy van ilyen Orosházán.
    (És hogy kifakadtam az előbb, de én nem vagyok ahhoz szokva, hogy valakik ok nélkül támadnak engem vagy bárkit. Az is nagyon rosszul esett, hogy ott sincs egy rendezvényen, de azért szidja, azután, meg engem sértegetett durva módon. Most már nem fogok a bunkóságaira reagálni. És elnézést, ha valakit megbántottam).

  • És helyett bocs , tehát: bocs, hogy kifakadtam (:
    Tényleg nagyon jó volt a bloggertalálkozó (talán túl rövid volt).

  • Kedves Zoltán!

    A „furi” (mielőtt félreértés esne, vagy ilyenek), többek között erre értendő:
    Amikor nekem valaki Public Relations-ről, blogról, saját véleményről ír, akkor általában megengedi, hogy a ‘public is relation-jön’, azaz a blogok szerves részeként kommentárral éljen, megfogalmazza egyetértését, esetleg ellenvéleményét. Tudniillik ez a közösség (és a társadalom) egyik alapköve (szerintem) – ezért tartom furinak pl., hogy a blogján nincsen megjegyzésre lehetőség, holott kommunikációval és társadalompolitikával foglalkozik (1974 óta!, ugye ;)…
    Így a blogja nem blog (ha „érezné” a „blog-életérzést”, értené, mire utalok), csupán egy információ-közlő oldal, amit valaki azért öntött blog-formába, hogy ne kelljen HTML-lel bajlódnia. Ezért pl. nem is értem, miért kellett volna Önnek ott lenni a találkozón.
    És ez csak egy a sokból, ami furi.

    És ezt magabiztosan mondhatom, hiszen én is (illetve a fentiek alapján én) szakmai blogger lennék, vagy mifene…

    Legyen szíves a Paszternakot nem tenni idézőjelek közé. Ez tudniillik a NEVEM.

    Tisztelettel, a meddő vita iránt tovább a legcsekélyebb érdeklődést sem mutatva:
    Paszternák Ádám
    fiksz.klog.hu

  • Nos erre azért „Paszternak” úrnak kénytelen vagyok válaszolni.
    1. Az Ön neve nem „Paszternak”, hanem Paszternák. És bár a Dr. Zsivágó írója politikamentes volt, Ön korántsem az. Tiltakozik ellene esetleg, de végi politizál.
    2. A blogomon van megjegyzési lehetőség (ezért kérem, NE HAZUDJON!). Találja meg, válaszolok MEGJEGYZÉSÉRE!
    3. Ha a pr-ről még fogalma sincs, javaslom, hogy tartózkodjon definiálásáról.
    4. Talán érdemes lenne többet olvasni a blogok életéről is!

    Végezetül, én hozzá vagyok szokva, hogy barátaim, vitapartnereim pontosan értelmezik mondataim. De mivel Ön egyik sem, egyáltalán nem haragszom tudatlanságáért. Higgye el, eljön az idő, amikor ezeket a dolgokat is meg fogja érteni. ha a vita Ön szerint meddő, akkor kérem, nézzen utána valahol a „meddő” szó jelentésének is!

    Minden további MEGJEGYZÉSÉT SZÍVESEN VÁROM, talán előbb-utóbb rájön milyen módon.
    Üdvözlettel, és kicsit megpihenve attól, hogy továbbra is neveljem és tanítsam Önt:
    Szarvas zoltán

  • „(azt gondolom egyébként, hogy egy eseményről úgy véleményt mondani és minősíteni a résztvevőket, hogy azon nem vett részt valaki, igen .. khm .. érdekes egyébként.)

    Vélemény > Petrovszki M. — 2007. március 27. @ 11:10”

    Tessék szíves lenni pontosan elolvasni az „eseményre” küldött levelem is, a megszólalásokat is és az azóta tett megjegyzéseim is. Ha ezt teszi, nem fogja pejoratív módon érdekesnek tartani, de a valóságban tényleg érdekesek, és ezt a minősítést én így köszönöm Önnek.
    Üdv.: Szarvas Zoltán

  • Szia Paszternák*, én se találtam kommentelési lehetőséget. (lehet azért, mert nekem rosszul jön be az oldal, több betű egymás mögött van, eltakarva egymást)
    * ha olyan billentyűzetem lenne, ahol nincs ékezet, természetesen „paszternak”- ot írtam volna.

  • De, talán ezt:

    „[…]bár a Dr. Zsivágó írója politikamentes volt, Ön korántsem az. Tiltakozik ellene esetleg, de végi politizál.[…]”

    Rámutatna hol? Tudniillik kb. 200 km-ről nem pont az orosházi politikai élet foglalkoztat, főleg, hogy Orosházához az ég vilgon semmi közöm. 0.o

    Nem paranoia ez?

  • Tisztelt Hozzászólók!

    Bekövetkezett az, ami törvényszerű volt. Önök ahelyett, hogy találkozójuk tartalmi értékeivel és szépségeivel foglalkoztak volna személyemmel szórakoztak. Soha ennyi gratulációt nem kaptam e-mailben Orosházáról (ezek szerint voltak, akik megtalálták a megjegyzés lehetőségét a blogomon vö. Paszternak/21.), hogy tudniillik „… végre valaki helyretette ezeket az okoskodókat, akik azt képzelik magukról, hogy ők képviselik az intelligenciát vársunkban!” (sic!)

    Ez kommunkációs szakmai értelemben a „bumeráng-hatás”! Visszaüt azokra, akik kizárólag csak személyeskedtek velem, e sajnos kihat azokra is akik meggondoltan jelezték problémáikat.

    Csak köszönettel tartozom tehát Önöknek (elsősorban „Paszternak”-nak és „mat”-nak/nek!).

    A Többieknek kívánom, hogy ezt követően már tényleg ne velem foglalkozzanak, hanem azokkal a tartalmi értékekkel (bár egyre inkább kétségeim vannak, hogy talán az egyik kezemen meg lehetne számolni azokat), amelyek miatt a szerintem tisztességes szándékú Buzai Csaba megírta nekem is személyes meghívóját.

    A könyvtárosokat alapállásból tisztelem, itt Szolnokon is rendkívüli segítőkész emberek. Nálunk megköszönik a kritikákat és természetesen a dícséreteket is. Úgy gondolják, hogy ettől még inkább szolgálatvállalásuk szerint tudnak dolgozni.
    Gratulálok tehát szervező munkájukhoz, és korrekt megjegyzéseiket, számomra építő kritikájukat ezúton én is megköszönöm.

    Búcsúzom e blogtól, tisztelettel a tiszteletet érdemlőknek: Szarvas Zoltán

  • Paszternák,
    Sz Z mindenkit zaklat, koholt vádjaival. Olyanokat ír, amikre nem lehet normálisan válaszolni. Probáljunk inkább a humor felé vinni a dolgot.
    Annyira vedd komolyan, mint Varecza Lacit.

  • Részlet egy Varecza Laci-interjúból
    (Persze vannak Vareczisták is, ő is kap dicsérő leveleket, bár a Nobel-díjat nem kapta meg, hiába terjesztette fel magát többször is.)
    „– Könyveit többször Szent Varecza Halott néven írta. Megtudhatnánk, miért nevezi magát halottnak?

    – Azért, mert engem többször is megölt a magyar társadalom.

    – Ön levelet írt II. János Pál pápának is. Miért?

    – A pápának több levelet is írtam. Elsõsorban azért, hogy közöljem vele, Jézus szentté avatott. A pápa legitimációjával nagyobb lett volna biztonságérzetem, megerõsítette volna azt, hogy az egész világ fölött állok.

    – Válaszolt a pápa?

    – Nem, de végül is a pápa áldása nem sokat számít, mert engemet maga Jézus Krisztus avatott szentté, II. János pápa pedig csak a földi helytartója.

    – Ön szerint miért nem válaszolt a pápa?

    – Talán azért, mert már nagyon öreg, és beteg.

    – Mit jelent az, hogy az egész világ fölé helyezi magát?

    – Ennek egyszerû oka van, mégpedig az, hogy az egész Világegyetemet én teremtettem.

    – Hogyan?

    – Kezdetben nem volt semmi, csak a lelkem. Egyedül bolyongtam a végtelen semmiben, még a kozmikus óra sem ketyegett, egyszer csak a kezemben éreztem egy kicsi pontot, az volt a lelkem, ahogy megfogtam, felrobbant. Ezt a robbanást nevezték el a csillagászok õsrobbanásnak. A pici pont tágulni kezdett és lett belõle a végtelen világegyetem, ami még ma is tágul, mindaddig, amíg le nem állítom. Amikor megteremtettem a világot, hatályba léptettem a természeti törvényeket, amelyeket Newton is felfedezett. A gravitációt csak egy esetben kapcsoltam ki, akkor, amikor a piramisokat építették, hiszen az építõk a több tonnás köveket az én segítségemmel nem tudták volna egymásra rakni. Ahogy kikapcsoltam a gravitációt, egybõl pillekönnyûek lettek az óriási kövek, és amikor láttam, hogy sikerült felépíteni a piramisokat, visszakapcsoltam a gravitációt.”

  • Hiába szeretném, leírni milyen volt, mi történt, nem tudom összeszedni a gondolataimat.Ahányszor idejövök, Szarvas Zoltán épp sérteget valakit.
    Majd ha lecsendesül, akkor tudok reagálni.Az oldalamon írtam valamit, de még írok.Nem tudósító vagyok, no!
    L.u.

  • Csak annyit szeretnék mondani, hogy nehogy valaki magára vegye, amiket Sz Z mond! Ő mindenkivel ilyen (kivéve a kivételezettjeivel).

  • Az ekkora sértegetéseket, durva vádakat miért hagyják bent?
    (nem lennék Paszternák helyében) Szomorú vagyok, hogy ilyesmi megengedett…

  • Én azért jól vagyok a helyemben, de köszönöm az együttérzést. :D
    Nem igen zaklatnak fel ilyenek. ;)
    És igen, jó, hogy bennmaradnak, a hozzászólások minősítik a hozzászólót ;)

    (Csendesen jegyzem meg még mindig nem tudtam meg, hogy hol politizáltam…)

    Így utólag azért sajnálom, hogy nem mentem el, remélem Maca kellőképp képviselte a könyvtári loggerekel… :)

  • Az miatt én is gondoltam mondjuk, hogy bent kéne maradnia, hogy látszódjon, hogy Úristen, ilyenek is vannak?

  • Ádám, mi is sajnáljuk, hogy nem jöttél el. A képviseletről csupán annyit: esett szó a könyvtári blogról, no persze nem annyi amennyit szerettem volna, de egy jó vendéglátó teret ad a vendégeinek;-)

  • Kedves Hozzászólók! Újfent kérjük, hogy a személyeskedő megjegyzéseket mellőzzétek, mert ez most már túlmegy azon a határon, amit a könyvtár blogja vállalni tud/akar.
    Törölni fogunk, bármilyen antidemokratikus is.

  • Sajnálom, hogy nem tudtam részt venni az első bloggertalálkozón, de nyakig voltam a munkában. Remélem, lesz még más ilyen alkalom is…Családunk blogjait azért képviseltettük BejKutyej által (uzsidoboz.freeblog.hu). Így utólag is köszönöm a meghívást.
    Kata

  • csak jókat hallottam a bloggertalálkozóról. le a kalappal a szervezők és a résztvevők előtt. legközelebb ha tehetem én is ott leszek.

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük