Léna Gádoroson

Tetszik, nem tetszik, Léna Orosháza egyik jelképe lett. Nekem tetszik, mert még mindig jobb, mintha egy sorozatgyilkossal vagy egy innen kinőtt valóságsó-hőssel azonosítanák városunkat, meg aztán Léna az enyhén őrültek azon típusához tartozik, akire még büszke az ember. Ez a snájdig fiatalember hol stoppal járt Északon, hol keróval Keleten, legutóbb meg Európa nyugati felén kerekezett több, mint tizenegyezer kilométert. Ja, és itt szerzett élményeiről írt egy meghökkentően jó könyvet.

Léna  március 8-án egy pesti társával (Berta István) újra nekiindul, a cél ezúttal Peking. Bicóval. Durva, mi? Ők viszik majd a magyar csapat olimpiai zászlaját. 

Ha túl vagy az álmélkodáson, és szeretnél még a tenyerébe csapni az indulás előtt, arra itthon is lesz lehetőség, ugyanis a pesti rajtot követően Orosházáról fognak majd indulni valójában. Részleteket mindig a honlapján találtok majd. Én most nem is a márciusi indulás miatt, hanem inkább a gádorosi könyvtáros sorstársunk kollégánk kedvéért írom a postot,  aki megkért, hogy hirdessem:

2008. február 8-án, pénteken 17 órától a gádorosi Tót asszony-féle Közösségi Házban tart úti- és élménybeszámolót Léna. Egy hosszabb ideig most alighanem ez lesz az utolsó ilyen nyilvános találkozó (ha nem, akkor majd korrigálok). Aki lemaradt korábban az orosházi és környékbeli előadásokról, most még pótolhatja.

január 26, 2008

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük