Pekingi tudósítóink jelentik

klikkelj ide!Külön bejegyzéssel ugyan nem szórakoztattuk a nagyérdeműt blogunkon Léna hazatéréséről, de attól még a tény tény marad: a pedálos világcsavargó – társával, Berta Istvánnal oldalán – elbiciklizett Pekingbe, és átadta a magyar olimpiai csapat zászlaját. Az út bővelkedett kalandban s izgalmakban, igaz ezek inkább a „kapunk-e orosz vízumot” és a „hol a francba fogunk ma éjjel aludni ebben a k.va nagy sivatagban?” kérdések köré csoportosultak, mongol banditákról és kazah huligánokról nem szól a fáma. A lényeg, hogy a néhány beszélgetés Lénával engem arról győzött meg, hogy ez elsősorban a fejben jelentett óriási kihívást az utazóknak, és csak aztán testben. Aztán ha nem így van, Léna majd jól kijavít egy kommentben, ugyanis időközben rákapott az internetre is, de ezt csak úgy zárójelben jegyeztem meg.:D

Na de az ok, amiért ebbe az egész gondolatmenetbe belefogtam: Léna és Pista szeptember 9-én, kedden este 7 órától a Petőfi Művelődési Központban tartja első nyilvános élménybeszámolóját. Bár a plakát nem hirdeti, tudtommal még videóbejátszások is színesítik majd a beszélgetést.

Aztán meg majd Léna jól nekifog élményeinek megírásához, s reméljük, sikerül megközelítenie előző könyvének színvonalát. Mert az jó volt, nagyon jó.

szeptember 2, 2008

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük