JZsVK Podcast – 2021.09.01.

JZsVK Podcast
JZsVK Podcast
JZsVK Podcast - 2021.09.01.
/

Elkészült legfrissebb podcastunk, hallgassátok szeretettel! 

A mai epizódban vendégünk Sipos Erika, a Vakok és Gyengénlátók Békés Megyei Egyesülete Orosházi Körzeti Csoportjának vezetője. A csoporttal hagyományosan jó a könyvtár kapcsolata, minden évben több kisebb-nagyobb rendezvénynek helyszíne a zenei könyvtár vagy az olvasóterem, a hangoskönyvek beszerzésénél igyekszünk figyelembe venni az innen érkező igényeket, és azt se felejtsük el, hogy 2010-ben a podcast indulásának egyik fő oka volt, hogy a vak és gyengénlátó olvasóink is friss információkhoz juthassanak a könyvtárunkkal kapcsolatban.

A beszélgetésben szó esik az egyesület mindennapjairól, arról, hogy miben tudja segíteni a sorstársakat az egyesület, de arról is, hogy személy szerint Erika mikor és hogyan került kapcsolatba a szervezettel. Beszéltünk egy keveset a magunk mögött hagyott másfél évről is, arról, hogy a tagok hogyan vészeltétek át a pandémia időszakát. 

A beszélgetés közben belehallgathatunk két rendezvénybe is. Az Orosházi Mályvavirág Pont és Justh Zsigmond Városi Könyvtár szervezésében 2021. július 2., pénteken Szín és stílustanácsadás – Előadás nőkért nőknek: a harmonikus megjelenés titka 5 lépésben címmel Dubovecz Edina tartott előadást.2021. július 9., pénteken a Petőfi Művelődési Központ Szokolay Sándor termében pedig egy beszélgetés keretében mutatta be a szerző, Szilasi-Horváth Tibor könyvét, melynek címe: Orosháza történelmének margójára – millenniumi rendezvények városunkban. 

Jó szórakozást! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük