Rockvetélkedő másodjára

Mint bennfentes egyáltalán nem szabad, hogy véleményt formáljak erről a második Rockvetélkedőről, ha külsős szemmel nézem, akkor viszont azt mondom nem volt rossz, de van hol javítani. A tények: 9 csapat nevezett az első öt viszonylag könnyen összejött, aztán azonban leginkább közbenjárásra meg némi szervezési tevékenység hatására meglett a 9 csapat, ahogyan tavaly is. Akkor a Spektrum Blues Band alkotta a 10. csapatot.
11 feladat várt a versenyző teamekre, ezek között volt video- és zenefelismerés (2-2), képfelismerés, activity, illetve szabadabb formaként úgynevezett kifejtős feladat, ahol 2 percben kellett bemutatni a húzott előadót. A karaoke idén sem maradt el, mint ahogy a totó sem. Sok feladatnál a gyorsaság döntött, ami némi problémát okozott, ugyanis olykor nem lehetett egyértelműen eldönteni melyik csapat jelentkezett előbb. Két feladatnál rablási lehetőséget is adtunk, ez is érdekesen alakult, hiszen volt csapat, amely igen sok pontot szerzett így.
A végén az 1-2. helyen holtverseny alakult ki, az elsőség eldöntése kissé bonyodalmasra sikeredett, de végül megszületett a győztes csapat.
A zsűrit idén a Pleskonics András (Dr. Rock), Mihály Zoltán, Zsedényi Péter hármas alkotta, akik szépen kivették részüket a produkciók értékeléséből.
A – szerintem – jó hangulatú vetélkedő kissé hosszúra nyúlt, egy szünettel kb. 1/4 7-10 óráig tartott.
A verseny minden résztvevője névre szóló emléklapot kapott a szervező Justh Zsigmond Városi Könyvtártól és Petőfi Művelődési Központtól. Az első három helyezett csapatok pedig az oklevelek mellé külön jutalmakat.
Az eredmények:
I. HU-ROCK csapata: Magyarfalvi Péter, Akantisz Tamás, Mareczky Béla.
Nyereményük:
az I. helyezetteknek járó serlegek, vacsora- és süteményutalvány, 1 órás szabad felhasználású szabadidő bérlet, valamint belépő a Petőfi Művelődési Központ valamely rendezvényére 3×2 fő részére
II. ZAJÉRTŐK csapata: Balla Lajos, Kerekes János, K. Tóth István
Nyereményük:
a II. helyezetteknek járó ezüstérem, vacsora- és süteményutalvány, valamint ajándékutalvány
III. ROCKKOMLÓS csapata: Csuvár József, Sovány György, Lászik István
Nyereményük: a III. helyezetteknek járó bronzérem, valamint sütemény- és hamburgerutalvány.
A díjakat támogatóink ajánlották fel, akiknek ezúton köszönjük, hogy segítségükkel megrendezhettük a vetélkedőt:
MMD TEAM
TÖRTÉNELMI GELLÉRTEGYHÁZÁÉRT ALAPÍTVÁNY
PIPACS ÉTTEREM

ARANYPATKÓ ÉTTEREM
KÉKNEFELEJCS CUKRÁSZDA
GYOPÁR SPORTCENTRUM
CSEPREGI FERENCNÉ KÖNYVESBOLTJA
PETŐFI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
RÉTESBOLT
BURGER SHOP

Köszönet a zsűrinek, illetve a játék szervezőinek és segítőinek:
Szikoráné Dénes Katalinnak, Zsedényi Péternek, Mihály Zoltánnak (akikkel összeállítottuk a feladatokat), Hajtman Terikének, Bogdánné Kiss Tündének, Gyurkó Briginek, Mihálka  Bandinak, Fekete Iminek, Bacsur Petinek, Szalai Fruzsinak, Tóth Annamarinak.

Remélem jövőre újfent elkövethetjük a rockvetélkedőt és lesznek játékos kedvű csapatok is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük