ROCKVETÉLKEDŐ

Játék! Játék! Játék! Ne vedd komolyan! Ez a rockvetélkedő nem fog téged megalázni, mert nem tudod mi volt a Beatles ötödik lemezéről a legnagyobb sláger, 196x-ben, akkor, amikor esetleg még meg sem születtél. Ilyen kérdés nem lesz, mert mi értelme is volna! Viszont játékos formájú, ismert előadókhoz, dalokhoz, produkciókhoz kapcsolódó feladatok nagy számban elő fognak fordulni. Nem célunk, hogy bemutassuk a könnyűzene elmúlt akárhány évtizedének legjelentősebb munkáit, de merítünk a rock, a blues, a pop, a diszkó, a punk stb. darabjaiból, úgy a külföldiből, mint a hazaiból. Ha nem ismered némelyiket, hát nem ismered. Jó eséllyel senki sem fog mindent tudni. A feladatokat mégis úgy válogatjuk össze, hogy megoldhatók, megfejhetők legyenek, lehessen velük mit kezdeni.

A lényeg tehát továbbra is:

– Háromfős csapatok nevezését várjuk

– Jelentkezési határidő: október 12.

– Jelentkezni lehet a Petőfi Művelődési Központban, vagy a Justh Zsigmond Városi Könyvtárban (E-mail: szervezes@pmk.oroshaza.hu, ill. joco@justhvk.hu; Tel.: 68 411-048, 413-696)

– Téma: az 1960-as évektől napjainkig húzódó korszak magyar és külföldi könnyűzenéje (jellemzően szinte minden stílus beletartozik az általunk használt „rock” kifejezésbe)

– Időpont: 2009. október 22. 18 óra

– Helyszín: Petőfi Művelődési Központ

– A vetélkedő után 20 órától fellép a Spectrum Blues Band

Ha szeretnél játszani és szereted a könnyűzenét, akkor itt a helyed! Alakíts csapatot és nevezzetek be!

Aki csak nézni szeretné a vetélkedőt az is jöjjön, hiszen természetesen közönségnek is lesz hely.

október 6, 2009

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük