Tovább, tovább

Mint azt a rendszeresen hozzánk járók személyesen is tapasztalhatják, a nyáron sem zárt be a könyvtárunk. A könyvtár „könyvtár” része (ez így elég hülyén fest, de most már így marad) hétköznaponként 13 és 17 óra között tart nyitva egészen augusztus 31-ig, míg az internetes rész reggel 9-től várja a netezőket délután 5-ig.

Jó hírünk van: az internetes rész nyitva tartási rendje (ellentétben az emeleten található könyvtáréval) az ősszel már nem áll vissza az eredeti állapotokra, hanem változik, mégpedig előnyére.

Figyelembe véve igényeiteket, és a tényt, hogy nagyon gyakran foglalt mind a hét gépünk, hosszabbítottunk a netes rész nyitva tartásán, és szeptember 1-től az alábbiak szerint várjuk a használókat:

Hétfő-Péntek: 10-18

Szombat: 9-17

Vasárnap: Zárva

Figyelem: a fenti nyitva tartás csak a könyvtár internetes részére vonatkozik szeptembertől. Egyébként a könyvtár nyitva tartása marad a megszokott.

Az internetes rész nyitva tartása tehát egyszerűbben megjegyezhető, és – ami fontosabb – hosszabb lett. Reméljük, sikerült ezzel is a kedvetekben járnunk. Mert épp ez volt a célunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük