Új arc

Leginkább könyvtár- és blogtörténeti jelentősége miatt említem most külön is meg, hogy a blogunk február huszadikától „új szkinekben” pompázik. Megszokott barnánkat sokkal vidámabb színekre váltottuk, és ezzel együtt picit az elrendezése is változott az oldalnak.

Meglehet, ez fel sem tűnt neked, hiszen talán te is éppen RSS-ben olvasod bejegyzéseinket. Márciusi szavazásunkban éppen ezt szeretnénk kideríteni. Mesélj, te RSS-ben olvasol minket, vagy rendszeresen letöltöd a blog.justhvk.hu/ oldalt? Harmadik eshetőség: csak véletlenül keveredtél ide. Szavazni a jobb szélen lehet, ha Internet Explorert használsz, akkor valahol az oldal alján.

Egyben kérdeznék is valamit, hátha lesz, aki kapásból vágja rá a választ. Ha valaki feed-olvasón keresztül olvassa a blogot, az megjelenik valamilyen formában a blog statisztikájában (Analytics)?

  • Ha feedburner-t hasznalnal az RSS-hez akkor ott lathatnad a statisztikat. Amugy sima RSS-szel analytics programok onmagukban nem tudnak mit kezdeni. De vannak trukkok amivel a Google Analytics-ba (amit ti is hasznaltok) be lehet szamitattni az RSS olvasokat.

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük