Az ember olvas

hp.jpg

New York-i életkép. Legyen mondjuk nyár. Emberek éppen haza (vagy munkába). A fotós fáradt, vagy csak új a gép. A színen hölgyek és urak, akik az elmúlt órákat egy könyvesboltban töltötték. Most mindjárt jön a metró. Késik, de nem baj. Legalább ráérnek kicsit. Olvasnak. A Harry Potter sorozat utolsó részét.

Igen, egy könyvet.

A képre egyébként ezen a blogon bukkantam.

Egyéb részletek a tengerentúli Potter-lázról pedig errefele akadnak.

július 30, 2007

  • Tesónk is már a megjelenés napján, éjfélkor megvette a könyvet, és már ki is olvasta. Attól is félt, hogy valamely barom elmondja mi van a könyvben. (ettől én is félek kicsit)

  • Az utolsó rész: Harry Potter és a sátán tengerimalaca lesz, a legsötétebb, legdarkosabb. Mindenki meghal benne, még a tengerimali is:)

  • Grabowsky, magyar hangja Sinkó László… zuppper! :) Annak mondjuk örülnék, ha erre nem feküdne rá a Cotton Club Singers.

  • A Macskafogó kettő stáblistáján olvasható Tarbai Júlia neve, aki azt hiszem fázisrajzolóként vesz részt a munkában. 1978-ban már köreműködött a Pom Pom meséiben is és dolgozott együtt Dargay Attilával is. Most civilben ikonfestő és a Comment:com-os Kiricsi Zoltánnak szervezi a Dargay interjút. Dargay Attila nagyon beteg mostanában. Tarbay Júlia pedig kommentelt már nekem is cyan fedőnéven, legutóbb a Mackó Misis poszthoz.

    Majd próbálok valahogy visszakanyarodni Harry-hez, ha már így elkalandoztam.

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük