Költözés indul

Kedves olvasók, bloggerek, és mindenki, akinek lehetősége van a hírt továbbadni: novemberben átmenetileg bezár a könyvtár. Talán tudjátok, talán nem, a könyvtárunk véglegesen elköltözik a Dózsa György utcáról. A témával a blogon eddig egyszer sem foglalkoztunk, holott az elmúlt tizenvalahány év legfontosabb könyvtárt érintő döntéséről van szó. Ugyanakkor viszont mindvégig olyan nagy volt a bizonytalanság a sorsunkat illetően, hogy bármit is írtunk volna, az csak pletyka szinten lett volna igaz. Ezek után talán az sem meglepő, hogy mi is csak szerdán tudtuk meg: a könyvtár november 1-jétől költözés miatt bizonytalan ideig zárva tart. Azaz ha kölcsönözni szeretnétek, arra a main kívül még három napotok lesz a jövő héten (október 29., hétfő: 13-18 óra; október 30., kedd: 10-18 óra; október 31., szerda: 10-18 óra).

Az új helyünkön, a Petőfi Művelődési Központban már megkezdődtek az átalakítási munkálatok, azaz mikorra mi összecuccolunk itt, talán már költözhetünk is oda. Pontos időpontot ennélfogva nem mondhatunk a nyitást illetően, elnézést kérünk emiatt is. Jelenleg még nem tisztázott, hogy a zárás ideje alatt milyen szolgáltatásokat és milyen időszakban tudunk átmenteni a most is a művházban található gyermekkönyvtárba, de a napilapok és folyóiratok olvasására ott lesz lehetőség.

Blogger barátaink! Kérünk benneteket, ti is postoljatok ez ügyben a blogotokra, hiszen a hivatalos csatornákon keresztül (újság, tévé) már nem biztos, hogy időben tudjuk értesíteni olvasóinkat.

A költözésről, a nyitás várható időpontjáról, a szolgáltatások megújulásáról és minden egyébről a blogon folyamatosan beszámolunk majd. Most türelmet és megértést kérünk.

Köszönjük.

 

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük