Mondhatod

A költözés kapcsán szeretném újra felhívni mindenki figyelmét az eddig a világ legfeleslegesebb és legritkábban használt bigyója címet méltán viselő Fórumunkra, ahol meg lehet mondani a frankót, ha éppen a Komment erre nem tűnik jó megoldásnak.

És a Szavazást is beújítottam, elvileg itt jobb oldalt, de ha Explorerrel próbálkozol, akkor valahol lent. A kérdés a költözésel kapcsolatos: örülünk?

  • Bár látom, hogy mindenki ellene van a költözésnek, de minden rosszban van valami jó! Kamasz koromig könyvtári tag voltam (Csorváson), és rengeteget olvastam. Sajnos, ennek már több mint 20 éve. A költözéssel kapcsolatos hírek miatt ugrott e, hogy újra eljárjak könyvtárba. Nekem jól jön, hogy a főutcára költözik a könyvtár, mert akár ebédidőben is átugorhatok egy pár percre. Talán más is így van vele, talán jobb helyen van a Kossuth utcán a könyvtár. Ne nagyon szidjatok, ha Ti nem így gondoljátok! :-)Mindenesetre már van egy új potenciális könyvtári tagotok !

  • Jani, a szavazás nem ezt mutatja, tényleg, de nem hiszem, hogy mindenki ellene lenne a költözésnek. És a legfőbb pozitívum éppen ez, amiről te itt, Nemo pedig a fórumban írt: bent leszünk a város szívében, közel mindenhez és mindenkihez.
    Szóval nincs „szidás”, amúgy is örülünk minden új könyvtártagnak.

  • Én is ezt mondom, eddig nagyon a város szélén volt.
    Jobb helyen lesz az új helyen.
    Az emberek félnek a változástól, pedig a fejlődéshez változások kellenek.

  • Mi lesz a könyvtár épületével?
    Igaz, hogy disco lesz belőle?

  • dj: csak pletykákat ismerek én is. Ezek között disco még nem volt.
    Béla bácsi: köszönjük.

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük