Azonnal válaszolunk

Végre használható a blogunkon is a Meebo nevű, azonnali üzenetküldésre szolgáló alkalmazás (a honlapunkon is volt egy ideig, most épp nincs). A Meebo ablakát az oldal jobb szélén láthatod, keresd a „Mondhatod” feliratot. Ha a „justhvk is online” szöveg és egy zöld buborék van a kis ablakon belül, akkor már küldheted is az üzenetet a könyvtárunknak. Kérdezhetsz és írhatsz mindenről, ami foglalkoztat a könyvtárral kapcsolatban. Ha érdekel, hogy megvan-e egy adott könyv, vagy ha nem találod a neten, hogy mit eszik a fokföldi sün, vagy ha szeretnél kölcsönzést hosszabbítani, vagy ha a nyitva tartásra vagy kíváncsi mondjuk augusztus 20-án (egyébként zárva leszünk) ne tétovázz, érdeklődj itt. Munkaidőben szinte biztos, hogy mindig lesz, aki rögtön válaszol neked.

Hogy mit kell tenned? A „justhvk is online” felirat alatt most egy nagyobb fehér ablakot láthatsz, itt olvashatod majd a könyvtárossal folytatott párbeszédedet (ez most még értelemszerűen üres, amíg nem üzensz valamit). Üzenni pedig úgy tudsz, ha a „Type here and hit enter to send a private message.” (Gépelj ide, és üss egy entert a személyes üzeneted elküldéséhez) részre kattintasz.

Az alatta található nick neved (pl. meeboguest129882) könnyedén szerkesztheted, ha odaklikkelsz (nem muszáj, de érdemes: a választott nick neved megőrzi a gép, mert olyan okos).

Próbáld ki, üzenj, kérdezz, érdeklődj. Azonnal.

És ha már itt tartunk, nem árt újra elmondani, számtalan módon tarthatod velünk a kapcsolatot az internet segítségével. Küldhetsz e-mailt (konyvtar@justhvk.hu), ott vagyunk a Facebookon, van klubunk az iwiwen, kereshetsz a Messengeren (konyvtar@justhvk.hu), és a Skype-on (justhvk), és felettébb jól esik nekünk, ha követőnkké válsz a Twitteren.

Update: A Meebo-hoz visszatérve, azt elfelejtettem leírni, hogy a beszélgetést közted és a könyvtáros között más személy – mondjuk aki éppen ugyancsak a blogot olvasgatja – természetesen nem látja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük